Pandrup

Jammerbugt FC forlænger med vigtig profil

Jammerbugt FC har forlænget kontrakten med anfører og midtbanemand Christian Rye med et år, oplyser cheftræner Bo Zinck.

I gang med 5. sæson
– Christian Rye går ind til sin 5. sæson i klubben, og som anfører er han min højre arm på og uden for banen. Christian er en leder på holdet. Han er en central figur og god på mange måder Det er en utrolig vigtig kontraktunderskrivelse for os, understreger Bo Zinck.
Christian Rye er kendt for at gå forrest og er en spiller med et meget højt bundniveau.

Ambitioner på og udenfor banen
For midtbanemanden var en forlængelse med Jammerbugt FC naturlig. Han har stadig ambitioner i den blå trøje og de er forenelige med ambitionerne udenfor banen også, hvilket er vigtigt for Christian Rye.
– Det har hele tiden ligget i kortene, at vi ville forlænge aftalen. Jeg får en tilværelse som advokatfuldmægtig til sommer, og hos Jammerbugt FC har jeg mulighed for at kombinere dette med fodbold, forklarer han. 

En faktor i oprykningskampen
– Jeg er rigtig glad for at være i klubben, så der var faktisk ikke rigtig nogle overvejelser omkring forlængelsen. Jeg synes, at fremtiden for klubben ser lys ud. Der er ingen tvivl om, at samtlige klubber lige skal komme helskindet igennem denne tid. Omvendt er jeg sikker på, at klubben også står meget stærkt de næste mange år. 
– Jeg har en klar ambition om, at vi fortsætter den gode udvikling. Der er mange dygtige unge spillere, som kommer til at skulle tage mere og mere ansvar. Personligt vil det nage mig voldsomt, hvis vi ikke formår at blive en større faktor i oprykningskampen, end vi har været i år. Så ambitionen er helt sikkert at komme tættere på oprykning, og så håber jeg da, at vi inden for de næste par år kan have et 1. divisionshold i Jammerbugten, siger Christian Rye.

Læs om fantastiske oplevelser og events