Pandrup

Jammerbugt FC fortsætter stimen foran publikum

(Foto: Nikolaj Lyngø scorer sejrsmålet)
Fodbold 2. division, gruppe 1
Jammerbugt FC – VSK Aarhus: 1-0  (1-0)
1-0 (19.) Selvmål (Rettelse fra første artikel)

Endelig kunne Jammerbugt FC byder tilskuerne inden for fredag aften 23. april til opgøret mod VSK Aarhus, og publikum kunne i den kolde vind varme sig over en sejr, som betyder, at Jammerbugt FC ikke sætter sin 1. plads på spil i næste runde.
Og så var det 4. sejr i træk til Jammerbugt FC.
– Det er en vanvittig vigtig sejr, nu lægger vi pres på de andre hold, siger cheftræner Bo Zinck om at spille, og vinde, fredag aften, mens rivalerne først spiller i løbet af weekenden.

Farlige langskud
Gæsterne startede ellers bedst med et højt hårdt pres for hele tiden at lukke Jammerbugt FCs opspil ned.
Det lykkedes i de første 10 minutter og førte til et par hjørnespark, men VSK Aarhus blev aldrig rigtig farlige i 1. halvleg – og det blev ikke bedre efter pausen.
Jammerbugt FC prøvede at undgå presset med et par dybe bolde til angriberne, indtil hjemmeholdet efter de 10 minutter begyndte at få fat og var farlige på et par langskud blandt andre ved Sead Gavranovic, og efterhånden kom der flere gode opspil fra hjemmeholdet.

Backen til baglinjen
VSK Aarhus havde tydeligt som mål at hindre FC Jammerbugts opspil over kanterne, men efter 18 minutter fik venstre back Mads Larsen for første gang i kampen mulighed for at komme til baglinjen bag gæsternes forsvar og sende et indlæg afsted, og det førte til hjørnespark.
Det blev flot udført af Bardhec Bytyqi, og en modstander scorede i eget net (OPDATERET).
Generelt var Jammerbugt FC farlige på de veludførte hjørnespark.
Og kort efter målet var Max Møller på spil i samme venstre side, hvor han brød i gennem og lagde bolden bagud til Sead Gavranovic, der afsluttede godt på kanten af feltet, men gæsternes keeper reddede flot, men Jammerbugt FC havde tilløb til at lukke kampen allerede inden pausen.

Stærk defensiv
I 2. halvleg fortsatte det samme kampbillede i det første kvarter, inden opgøret gled ud i dueller og kamp om 2. bolden.
De sidste minutter prøvede VSK Aarhus tilskuernes nerver af ved at lægges pres på Jammerbugt FCs felt, men det blev aldrig til store eller oplagte chancer.
– Igen stod vi rigtig godt i defensiven, og det er så utrolig vigtigt. Vi giver ikke meget væk, siger en tilfreds Bo Zinck.

Nyde og yde
Efter sejren er Jammerbugt FC sikre på et forspring på mindst 4 point ned til 2. pladsen efter denne runde, og Jammerbugt FC spiller næste gang 1. maj på udebane mod bundholdet Svendborg fB-Oure.
Men det får ikke topholdet til at slappe af.
– Vi kommer ikke til at undervurdere dem, bare fordi vi er i toppen, og de er i bunden. De har en virkelig god offensiv på højde med Aarhus Fremad.
– Men lige nu nyder vi sejren og får en snak med hjælperne og med tilskuerne, som endelig må være her igen. Det er vigtigt og dejligt med glade tilskuere på stadion igen, og så er vi klar til at arbejde hårdt op til næste kamp. Og ros til spillerne, de er virkelig ydmyge over for det her, siger Bo Zinck.

Læs om fantastiske oplevelser og events