Pandrup

Jammerbugt FC henter power til midtbanen

Første forstærkning er nu på plads i Jammerbugt FC forud for den kommende sæson i NordicBet Liga.
Det er 24-årige Marcus Sloth Jørgensen, som har signeret en 2-årig aftale med de Jammerbugt FC.
Marcus Sloth Jørgensen kommer til Jammerbugt FC fra divisionskollegaerne VSK Aarhus, hvor den stærke midtbanespiller har været anfører det seneste halvandet år. Og hverken spiller eller cheftræner er tvivl – matchene DNA og irritation over at møde hinanden er centrale drivkræfter i det nye samarbejde.
– Marcus er en spiller, jeg har mødt mange gange og været rigtig træt af mange gange, så det har været højt på prioriteringslisten af få Marcus med på holdet, smiler Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, der ser frem til at få glæde af Marcus’ kvaliteter fremfor at skulle kæmpe imod dem.
– Marcus er en spiller, vi rigtig gerne vil, og han passer godt ind i vores DNA og måden, vi gerne vil spille på. Han er en dynamisk midtbanespiller, som er fysisk stærk, hovedstødsstærk og som fylder rigtig meget. Samtidig er Marcus en rigtig god fyr, og vi glæder os meget til samarbejdet. Det er en rigtig god og
spændende forstærkning, og forhåbentlig kan vi nå nye højde sammen, siger Bo Zinck.

Vilje og gå-på-mod

Marcus Sloth Jørgensen, der er garant for power, arbejdsomhed, vilje og gå-på-mod, er helt på linje med sin nye cheftræner.
– Jeg er helt klart blevet tiltrukket af det set up, der er i klubben, og så fanger det selvfølgelig meget, at der nu skal spilles 1. division. Træneren har helt sikkert også betydet noget, samt at jeg virkelig har kunne mærke efterspørgslen efter mig, forklarer Marcus Sloth Jørgensen og tilføjer.
– Og så synes jeg, at Jammerbugt FC er rigtig trælse at spille imod. Der er en stærk kultur og et klart DNA, som man tydeligt kan mærke. Et godt skolet hold med nogle dygtige spillere, som kan være med til at udvikle mig, ligesom jeg vil også gøre mit til at udvikle holdet. Så det er både det, der sker i Jammerbugt FC og det
der skal ske, som trækker meget i mig. Jeg er spændt og meget forhåbningsfuld i forhold til den kommende sæson, og glæder mig nu til at komme i gang.
24-årige Marcus har seks sæsoners divisionsfodbold med sig i bagagen og har tidligere tørnet ud for Odder, Brabrand og senest VSK Aarhus.

Læs om fantastiske oplevelser og events