Pandrup

Jammerbugt FC henter ung AaB-keeper

Jammerbugt FC har skrevet en 2-årig kontrakt med den 19-årige målmand Nicolai Vinter Christensen, der støder til fra AaB.
Nicolaj V. Christensen slutter sig til et ungt og talentfuldt målmandsteam bestående af Marcus B. Sørensen og Mikkel Rod Jensen, som begge også er 19 år.
– Vi har fulgt Nicolai i en periode i U19 ligaen og har haft kig på ham før. Nicolai er en stor, stærk og talentfuld målmand, som jeg vurderer, har en stor fodboldfremtid foran sig, siger Bo Zinck cheftræner i Jammerbugt FC.
– Vi er glade for at have hentet en keeper, som allerede er langt i sin udvikling, men som kan komme endnu længere og kan være med til at presse på og øge konkurrencen endnu mere omkring vores målmandspost. Det betyder vel også, at vi har det yngste målmands set up i NordicBet Ligaen, men også et virkeligt talentfuldt set up. Så der er masser at arbejde med for os og for vores målmandstræner Povl Hansen de næste år.
– Det bliver utroligt spændende. Nu har vi tre dygtige målmand i truppen og det er fantastisk. Det glæder mig, vi er lykkes med at få Nicolai til, fortæller Bo Zinck.

Med på projektet
Den unge ambitiøse målmand glæder sig også over at blive en del af Jammerbugt FC, hvor han håber at fortsætte sin udvikling de kommende år.
– Først og fremmest faldt mit valg på Jammerbugt FC på baggrund af nogle gode snakke med Bo, som fortalte om, hvilket projekt klubben har igangsat. Et projekt som i den grad tiltalte mig lige fra start. Derudover virker Jammerbugt FC til at være et sted med mange ambitioner og virkelig en klub i fremgang, hvor spændende og udfordrende ting er i vente. For mig var det vigtigste at komme til et sted, hvor jeg forsat kan udvikle mig rigtigt godt og få nogle hår på brystet, lyder det motiveret fra Nicolai V. Christensen, som fokuserer fuldt ud på den kommende sæson, men også har nogle klare mål for den lange bane.
– Mine ambitioner på den korte bane er at udvikle mig hver evig eneste dag, og presse mig selv 100 pct. Og så håber jeg, mine kvaliteter kan være med til at hjælpe klubben på vej til at indfri sine ambitioner i form af at sikre klubbens overlevelse i NordicBet Liga.
– På længere sigt har jeg også mange andre ambitioner. Bl.a. om at komme helt op på øverste hylde i Danmark, eller ligefrem komme videre til en udenlandsk adresse. Dog starter jeg med at tage et skridt ad gangen og presser mig selv dagligt, indtil det forhåbentlig lykkes en dag.
Nicolai V. Christensen har udover AaB også repræsenteret Hobro IK. Nu er han klar til at tørne ud for Jammerbugt FC og første modstander kan blive netop Hobro IK i den sidste træningskamp inden sæson kick off. En kamp, der spilles den kommende weekend

Læs om fantastiske oplevelser og events