Øvrige

Jammerbugt FC sejrede i taktisk affære

(Foto: Jubel efter Lasse Storvangs scoring)
Fodbold, 2. division gruppe 1
Jammerbugt FC – Middelfart: 1-0 (1-0)
1-0 (23.) Lasse Storvang

Med den 6. sejr på stribe tog Jammerbugt FC de tre point hjemme mod Middelfart i lørdagens opgør og forsvarede 1. pladsen flot.
Samtidig spillede B.93 0-0 hjemme mod Thisted, og dermed har Jammerbugt FC et forspring på 6 point til netop B. 93 på 2. pladsen med 4 runder tilbage.

Taktisk opgør
Sejren blev hentet hjem efter et meget taktisk opgør mod en stærk modstander.
– Fodboldmæssigt var det ikke en særlig skøn kamp. Det var en arbejdssejr, hvor vi stod godt i defensiven, men alligevel var det os, der havde de fleste og største chancer, siger cheftræner Bo Zinck.
– Middelfart er et stærkt hold og er taktisk meget dygtige og altid godt forberedt med det store set-up, de har. Det er stærkt at slå Middelfart 3 gange i sæsonen inklusiv en pokalkamp. Det er en stor skalp at tage, siger Bo Zinck.

Store chancer
Jammerbugt FC om foran på et tidspunkt, hvor gæsterne havde grebet om kampen, men pludselig blev fri Lasse Storvang spillet fri, og fra kanten af scorede han feltet flot i fjerneste og venstre side af målet.
Efter pausen var Jammerbugt FC endnu mere farlige. Bardhec Bytyqi plejer normalt at score på den friløber, han fik, mens Lasse Storvang tog bolden fra gæsternes målmand, men faldt, da han skulle til at afslutte.

Ude mod Næsby
Næste kamp er ude mod Næsby, der ligger faretruende tæt på nedrykningsstregen.
– Men denne runde var første gang Næsby tabte i 5 kampe. Det er faktisk et godt fodboldhold, som kæmper for livet, og derfor har noget at spille for ligesom os, siger Bo Zinck, der gerne vil tale om en slutstilling med Jammerbugt FC på 1. pladsen.
– Det er dejligt at have 1. pladsen. Men vi skal blive ved med at tage 1 kamp ad gangen og ikke tænke 4 kampe frem, så taber vi den. Vi skal ikke tro, vi er Verdensmestre og afvige fra det, vi gør. Vi skal fortsættes med at kæmpe og arbejde for hinanden og vinde også de grimme sejre, som vi gør i dag. Så er vi svære.

Læs om fantastiske oplevelser og events