Pandrup

Jammerbugt FC sender profil til Vendsyssel FF

– Efter denne sæson mister Jammerbugt FC midtbaneprofilen, 24-årige Zander Hyltoft, der skifter til Vendsyssel FF i NordicBet Ligaen på en tre år lang kontrakt.

På fuld tid
– Det er altid træls at miste sin måske bedste spiller, siger Bo Zinck om Zander Hyltoft.
– Men det viser , at vi er en klub, der udvikler spillere til at kunne begå sig i klubber med fuldtids set-up. Vi er glade og stolte over, at vi leverer spillere til en top18-klub i Danmark, siger Bo Zinck til Vores Jammerbugt.

Tomrum skal fyldes ud
Bo Zinck har efterhånden oplevet at miste en del spillere til klubben i Hjørring i sin tid som træner i både Thisted og i Jammerbugt FC.
– Zander samt Jammerbugt FC har gjort mange ting rigtig, så spillerne har gennemgået en stor udvikling. Selvfølgelig vil de umiddelbart efterlade et stort tomrum, men med tiden vil andre spillere tage over og udfylde det, siger Bo Zinck, som tilføjer, at det også spiller ind, at Jammerbugt FC har et godt samarbejde med Vendsyssel FF.

Et større perspektiv
Sportslig er det både et stort tab på banen nu og her, men samtidig i et bredere perspektiv en stor sejr endnu engang at have udviklet en spiller til højere niveau. Noget som med tiden er blevet en central del af Jammerbugt FC’s dna. Derfor er det for Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck også først og fremmest en succeshistorie.
– Vi mister en stor kapacitet både på og udenfor banen. Zander driver både træning og kampe. Men jeg mener, det er naturligt, at han, med den udvikling han har gennemgået, nu skal spille på fuld tid. Vi har haft nogle gode år sammen og har været utroligt glade for samarbejdet, siger Bo Zinck.

Et svært farvel, men et nemt valg
Selv står Zander Hyltoft med lidt blandede følelser over at skulle sige farvel til en klub og en tid, som har betydet meget for ham
– Jeg stod først med en ambivalent følelse i kroppen. Jeg ved, jeg kommer til at savne drengene, trænerteamet og vores sammenhold helt vildt, men på den anden side, er det en mulighed, jeg absolut ikke kan eller vil sige nej til, så derfor skulle jeg ikke rigtigt gøre mig de store overvejelser, siger han i en pressemeddelelse.
– Men min tid i Jammerbugt FC har med garanti været den bedste, jeg har haft. Det gælder både min egen udvikling og på det personlige plan, understreger Zander Hyltoft, som dog indrømmer, at han var i tvivl, om Jammerbugt FC var det rigtige for ham i første omgang.

Modstandere på banen
– Til at starte med vidste jeg ikke helt, hvad jeg gik ind til, da jeg sagde ja til Jammerbugt FC. I mine ungdomsår havde jeg på ingen måde regnet med, at det var et sted, jeg skulle spille, for vi har haft vores kampe i ungdomsårene, da jeg spillede i Hobro IK og det var sjældent kønt. Der var bestemt ikke nogle af de drenge, jeg skulle spille på hold med, og jeg ved, de tænkte det samme om mig, lyder det med et bredt smil fra Zander Hyltoft, som endte med at blive klogere, og det gjorde hans nye holdkammerater i øvrigt også.
– Jeg blev hurtigt klogere. Jeg blev mødt af nogle fantastiske drenge og et trænerteam, som tog rigtigt godt imod mig. Derudover har jeg virkelig nydt min tid i klubben og det er folkene i og omkring den en kæmpe del af. Der bliver altid hjulpet til med et smil, sørget for at vi får, hvad vi mangler, og bakket op i de hårde situationer, når det er nødvendigt.

Læs om fantastiske oplevelser og events