Pandrup

Jammerbugt FC skal betale manglende løn senest lørdag

En del af spillerne hos Jammerbugt FC mangler at få løn, og derfor kom Spillerforeningen onsdag på besøg hos Jammerbugt FC.
– Vi har en tæt dialog med nogle af Jammerbugt FCs spillere, fordi der tidligere har været udfordringer om manglende løn og pensionsbetalinger. Det blev håndteret den gang, men nu er der igen spillere, som ikke har fået fuld løn, og derfor var det en god anledning at mødes med spillerne igen, siger Allan Reese, vicedirektør i Spilleforeningen og selv tidligere professionel fodboldspiller.
Han bekræfter, at der er spillere, som ikke har fået løn, men vil ikke sætte antal på.

Påkrav til klubejer
Lønnen er endnu ikke tikket ind, men klubejer Klaus-Dieter Müller oplyste til Vores Jammerbugt tirsdag, at pengene er på vej inden for få dage – både til spillerløn og andre kreditorer, og Allan Reese havde onsdag også møde med klubejer Klaus-Dieter Müller.
– Jeg har forklaret, hvordan vi ser situationen, og jeg tror, han har taget det til efterretning og går ud fra, at han gør, hvad han kan for at løse problemerne, siger Allan Reese.
Desuden har Spillerforeningen sendt et påkrav til Jammerbugt FC på vegne af de berørte spillere.
– Det betyder, at Jammerbugt FC har 3 dage til at rette op på tingene i, hvis ikke det sker, så kan spilleren på 4. dagen opsige sin aftale med klubben på grund af misvedligeholdelse, siger Allan Reese og henviser til et DBU-cirkulære.
Påkravet træder i kraft i morgen, torsdag 6. april, og det betyder, at Klaus-Dieter Müller skal have betalt den manglende løn senest på lørdag – ellers kan de berørte spillere opsige deres kontrakter på søndag, hvor Jammerbugt FC hjemme møder Esbjerg fB i en meget vigtig bundkamp i nedrykningsspillet i Nordic Bet Ligaen.

Stadig håb
Allan Reese fortæller, at der hos spillerne er en blanding af forventning og håb om at få deres penge.
– Det er klart, at det for de udenlandske spilere ikke er rart at sidde i et fremmed land uden at få løn. Det skaber usikkerhed.
– Nu afventer vi og ser, hvordan Jammerbugt FC reagerer på vores påkrav. Derefter må vi reagere igen, hvis ikke klubben lever op til vores forventninger, siger Allan Reese.

Fakta:

  • Spillerforeningen er interesseorganisationen og fagforeningen for fodboldspillere på eliteplan i Danmark samt danske fodboldspillere i udlandet.
  • Spillerforeningen har sat pensionsordninger, forsikring, uddannelse og en række andre vigtige forhold i system, så alle fodboldspillere kan få en effektiv hjælp, når det mest gælder.
  • Spillerforeningens arbejdsområder dækker over alt fra kollektive overenskomstforhandlinger med Divisionsforeningen til klubbesøg og rådgivning af enkelte spillere om f.eks. forsikring, skat og skader.
    Kilde: Spillerforeningen

Læs mere her om Jammerbugt FC:

Jammerbugt FC skylder penge til flere sider – VoresJammerbugt

Derfor er tysk investor vild med Jammerbugt FC – VoresJammerbugt

Læs om fantastiske oplevelser og events