Pandrup

Jammerbugt FC snydt til sidst

Fodbold, Nordic Bet Ligaen.
Jammerbugt FC – FC Fredericia: 0-3 (0-1)

0-1 (29.) Christian Thue Jensen
0-2 (85.) Oliver Olsen
0-3 (88.) Kristian Kirkegaard

Hjemmeholdet Jammerbugt FC kunne med rette føle sig snydt, da 2. halvleg af den udsatte kamp i Nordic Bet Ligaen mod FC Fredericia blev spillet mandag aften på Sparekassen Vendsyssel Arena.
Ikke alene fordi Jammerbugt FC viste de bedste takter og var det farligste hold, men måtte indkassere et par kontramål imod sig i kampens slutning. Men særligt fordi Jammerbugt FC tydeligt blev snydt for et straffespark ved stillingen 0-1 efter 75 minutter.
– Det virker hårdt og ubarmhjertigt. Vi gør det rigtig godt og spiller os til chancerne, og så skal vi som prikken over i´et have det straffe, score og jagte sejren, siger en frustreret cheftræner Bo Zinck.
– Vi kan ikke bare lade det ligge. Det er så stort et straffespark, der bliver overset. Det er som at få en kæberasler.

Aggressiv start
Efter lørdagens 1. halvleg, hvor lyn og torden hindrede en afvikling af kampens 2. halvleg, kom FC Fredericia mandag aften på banen med samme 11 spillere samt en 0-1 føring.
Jammerbugt FC havde skiftet venstre back Mads Larsen med Omar Natami, som særligt i de første 30 minutter leverede en god indsats med hurtige fødder.
Og ligesom ved starten på 1. halvleg havde hjemmeholdet succes med et højt og aggressivt pres på FC Fredericia, og der kom hurtigt optræk til et par farlige situationer efter dybe bolde på kanterne i bagrummet hos gæsterne.
Halvlegen blev afviklet i et meget højt tempo vel vidende, at der denne aften kun skulle spilles i 45 minutter.

Havde chancerne
Efter flere optræk til chancer fik Daniel Mortensen efter 54 minutter fra højre side sendt et godt indlæg ind til Mubaarak Nuh, som kiksede sin tæmning i feltet.
Og blot tre minutter side foregik det i venstre side med et godt opbygget angreb, som bragte Jammerbugt FC-spillerne i overtal, og bolden kom i feltet til Sead Gavranovic, der blev afvist, men mente, at han var blevet skubbet i ryggen.
Et nyt forsøg blev sat ind i venstre side efter 63 minutter, hvor gode kombinationer mellem Sead Gavranovid og Bardhec Bytyqi bragte sidstnævnte i en god skudposition, men afslutningen manglede kraft.
FC Fredericia var generelt under pres og måtte flere gange cleare bolden ud over sidelinjen, men havde få også perioder med bolden på hjemmeholdets halvdel.
– Vi forsøgte med power, energi og offensivt spil at få kampen over på vores side, og det lykkedes. Det er virkeligt flot af spillerne, siger Bo Zinck.

Straffesparket
Det helt store samtaleemne bandt tilskuerne efter kampen kom med et kvarter igen. Bolden blev spillet ind til Mubaarack Nuh, der flot vendte med bolden og blev sparket af en modstander, men overraskende nok blev der ikke fløjtet straffespark – til stor frustration for Jammerbugt FC spillere, bænk og tilskuere.
Daniel Mortensen var blevet erstattet af Max Møller efter 71 minutter, og med 10 minutter igen blev Mubaarack Nuh skubbet en tak frem, så formationen blev ændret til en ren 4-4-2.

Ramt på omstillinger
Men i stedet for at få scoret på så blev Jammerbugt FC straffet på omstillinger og scoringer imod sig efter 85. og 88. minutter.
Målet til 0-2 faldt efter et frispark til Jammerbugt FC, som blev sparket ind i feltet, men headet væk, og en FCF-spiler kunne give bolden til Samson Iyede, der løb til baglinjen og med et fladt indlæg fra højre side leverede en oplagt scoring til gæsternes Oliver Olsen.
– Det er træls, at vi giver 3 mål væk på de omstillinger, som vi havde talt om, at vi skulle undgå. Men deres 3. mål giver jeg ikke så meget for. Der var gassen gået af ballonen, siger Bo Zinck.

Ude på Amager
Næste kamp er ude mod Fremad Amager lørdag 14. august kl. 15.00.
Fremad Amager ligger sidst med 0 point, så det er en tidlig nøglekamp.
– Vi kommer til at møde gode hold hver eneste uge, og de var med i top-6 sidste sæson, så de er helt sikkert sultne. Det bliver på kunstgræs, og det skal vi lige vænne os til. Det er en vigtig kamp, og vi går helt sikkert efter point, understreger Bo Zinck.

Læs om fantastiske oplevelser og events