Pandrup

Jammerbugt FC tog point efter dramatisk afslutning

Fodbold, Nordic Bet Ligaen
Esbjerg fB – Jammerbugt FC: 2-2 (1-1)
0-1 (21.) Sead Gavranovic
1-1 (23.) Mads Larsen
2-1 (63.) Oliver Svendsen
2-2 (68.) Sead Gavranovic

I ugen op til udekampen mod Esbjerg fB blev Jammerbugt FCs seneste tilgang, målmanden Pape Seudou Ndianye spilleberettiget, og fredag aften blev han holdets helt, da han i overtiden viste høj klasse og flot reddede et straffespark og sikrede dermed Jammerbugt FC et point.

En lang dag
En dramatisk afslutning på en lang fredag for Jammerbugt FC, hvor spillerbussen forlod Pandrup kl. 13.45, hvorfor flere spillere måtte tage før fri fra arbejde.
Blandt andre advokat Christian Rye, bilsælger Nikolaj Lyngø og Mads Larsen, Sparekassen Danmark, Sead Gavranovic, Pandrup Skole samt cheftræner og sælger Bo Zinck, Tibnor.
Og inden bussen var i Aalborg igen kl. 00.30 havde de fået den store oplevelse endnu en gang at overraske mod den fuldtidsprofessionelle Superliga-nedrykker, Esbjerg fB.
Der blev nemlig fulgt op på hjemmesejren på 1-0 med et uafgjort resultat – selv om Esbjerg-spillerne hele ugen ”blot” har skullet koncentrere sig om fodbold og kampen.
– Det er fedt at prøve. Når man står på Esbjerg Stadion, kan man virkelig se, at det er et megafedt stadion, som er Superligaen værdig og med en god kulisse. At vi tager point med derfra, gør det ikke værre, siger Bo Zinck.

Atter med fra start
Esbjerg fB kom som forventet ud til kampen med et kæmpe tryk på oprykkerne fra Jammerbugt i de første 10 minutter, mens gæsterne efterhånden spillede sig ind i kampen og faktisk havde et tilløb til mål inden den første scoring.
Efter et par kampe som indskifter for at spare Sead Gavranovic var angriberen atter med i startopstillingen, og han kvitterede med mål.
David Edvardsson spillede en lang bold, som via en modstander endte hos Sead Gavranovic, der løftede bolden over Esbjerg-keeperen og i mål.
Dog fik Esbjerg hurtigt udlignet, og hjemmeholdet kom også foran efter pausen efter en misforståelse i Jammerbugt-defensiven.
Men samarbejdet mellem Bardhec Bytyqi og Sead Gavranovic viste atter sin store værdi, da førstnævnte fra venstre side fik arbejdet bolden ind i feltet, hvor Sead Gavranovic viste målnæse og bankede bolden i mål – og de to var på spil igen kort efter, men denne gang forgæves.
– Esbjerg var bedst de første 10 minutter af 2. halvleg, men vi var bedst til sidst. Selv om de kom foran, faldt vi ikke sammen, men viste momentum og blev ved med at spille. Det var flot, og det var jeg glad for at se. Vi turde spille fodbold og hele holdet leverede en god 2. halvleg, hvor Esbjerg kun havde den chance, som de scorede på, siger Bo Zinck.

Pape Seudou Ndianye og Bo Zinck.

Stærk på straffe
Men et nederlag truede, da kampens dommer i overtiden mente, at Jammerbugt-muren havde haft hånd på bolden ved et frisparksforsøg – men debutanten Pape Seudou Ndianye sikrede altså Jammerbugt FC det ene point.
– Jeg havde i bussen på vej til Esbjerg set en video, hvor Pape Seudou Ndianye redder tre gange i en straffesparks-konkurrence for Senegals landshold, og alle tre i den samme side, som han reddede for os mod Esbjerg.
– Så det var lige før, at jeg inden straffesparket tænkte, at den tager han nok. Og det gjorde han. Det var godt taget og en god start for Pape Seudou Ndianye.
– Det havde heller ikke været til at bære, hvis vi ikke havde fået point. Det havde vi fortjent med den måde, som vi spillede på, hvor vi var mindst lige så gode som Esbjerg, og så er det et vigtigt point, understreger Bo Zinck.
Nu er der landsholdspause, og Jammerbugt FC spiller igen lørdag 20. november kl. 13.00 hjemme mod AC Horsens.

Læs om fantastiske oplevelser og events