Pandrup

Jammerbugt FC ud i et voldsomt program

– Lørdag 13. juni fløjtes den sidste del af en forkortet sæson i 2. division i fodbold i gang, og på blot tre uger skal Jammerbugt FC spille seks kampe i oprykningsspillet.
Første kamp er ude mod Avarta på lørdag 13.juni, og næste kamp er en uge senere, men derefter byder programmet på ”engelske uger” med to kampe per uge.

  • Lørdag 13. juni kl. 15.00: Avarta – Jammerbugt FC
  • Lørdag 20. juni kl. 15.00: Jammerbugt FC – HIK
  • Onsdag 24. juni kl. 19.00: Jammerbugt FC – Vanløse
  • Lørdag 27. juni kl. 15.00: Brønshøj – Jammerbugt FC
  • Onsdag 1. juli kl. 19.00: BK Frem – Jammerbugt FC
  • Lørdag 4. juli kl. 15.00: Jammerbugt FC – Helsingør

Smal trup
– Det er et voldsomt program med mange kampe på kort tid, og vi har i forvejen en meget smal trup. Derfor skal vi være meget påpasselige med spillerne, og de kommer alle til at få spilletid, siger cheftræner Bo Zinck.
Dog er det af samme årsag blevet tilladt at skifte 5 spillere per kamp, og derfor lægger Bo Zinck ikke skjul på, at alle de 17-18 spillere, der tages med til Avarta på lørdag, vil komme på banen.

Overbelastes
Hele truppen er til rådighed på nær Emil From, der til træningen brækkede en storetå.
Men Bo Zinck er nervøs for overbelastningsskader med så lang tid uden træning og kampe.
– De har været gode til at holde sig i gang, men at spille fodbold er bare noget helt andet end at cykle hver dag. Du bruger og belaster nogle helt andre muskler og på en anden måde, siger træneren.

Spildominerende
– Forventningerne? Det er rigtig godt spørgsmål. Vi ved meget om Avarta før Corona-krisen, så hvis de spiller som for 3 måneder siden, så kender vi dem godt ud fra vores analyser. Men vi ved ikke, hvordan vi står fysisk i den første kamp i oprykningsspillet, selv om det har set god ud til træningen, siger Bo Zinck.
Hans mål er, at Jammerbugt FC som vanligt hurtigt tager taktstokken og bliver spildominerende.

Skal avancere
Bo Zinck mener, at Jammerbugt FC har gode chancer for at vinde over alle modstanderne på nær mod Helsingør, som er favoritter i alle sinekampe.
Jammerbugt FC starter oprykningsspillet som nummer 12 og sidst.
– Så vi kan kun overraske. Vores mål er at klatre højere op i tabellen måske helt op til en 6. eller 7. plads. Det ville være flot at avancere så mange pladser, siger han.

Læs om fantastiske oplevelser og events