Pandrup

Jammerbugt FC var nærmest sejren i lokalopgør

Fodbold, Nordic Bet Ligaen
Jammerbugt FC – Hobro IK: 1-1 (1-1)

0-1 (28.) Danny Amankwaa
1-1 (33.) Frederik Høgh Jensen

For anden kamp i træk tog Jammerbugt FC point i Nordic Bet Ligaen, da oprykkerne på eget græs spillede 1-1 mod Hobro IK i det nordjyske lokalopgør.
Men det kunne nemt være blevet tre point, og en fortjent sejr, men koldblodigheden udeblev ved de afgørende afslutninger.
– Vi har i lange perioder fortjent at få mere ud af kampen, men vi giver dem unødvendige chancer til sidst, hvor vi er heldige, at de ikke udnytter dem, siger cheftræner Bo Zinck, Jammerbugt FC.
– Men vi spiller en rigtig god kamp. Vi prøver at angribe den. Vi kunne godt have taget en sejr, vi havde mulighederne til det, og jeg er godt tilfreds med, hvordan vi får sat spillet op.

Starter igen bedst
Som i de foregående hjemmekampe startede Jammerbugt FC bedst og havde optræk til flere chancer og gode forsøg blandt andre fra Sead Gavranovic efter godt sammenspil med Daniel Mortensen i højre side og ni minutter senere, hvor Bardhec Bytyqi efter en lang dyb bold fra Nikolaj Lyngø var lige ved at få bolden forbi Hobro-keeper Adrian Kappenberg, der dog slap ustraffet fra en skovtur.
Først efter et kvarters spil fik gæsterne for første gang sat et etableret angreb og fik senere også afsluttet, da Marcus Bundgård måtte strække sig langt for at redde et godt skud.

Fik udlignet
Jammerbugt FC fortsatte med at søge målet. Bardhec Bytyqi sendte et frispark snært over mål, mens Frederik Høgh var tæt på at spille Mubaarak Nuh fri i feltet.
Men som i de tidligere hjemmekampe kom i stedet gæsterne foran. Don Deedson Louicius afsluttede fra kanten af feltet i højre side, og med hælen ændrede Danny Amankwaa boldens retning, så den snød Marcus Bundgård og i gik mål.
Jammerbugt FC svarede dog hurtigt igen efter godt samarbejde af to af de nye spillere. Marcus Sloth Jørgensen headede hårdt en returbold tilbage ind i feltet, hvor Frederik Høgh akrobatisk flugtede bolden i mål oppe under overliggeren.
To minutter senere sendte Frederik Høgh igen bolden i mål efter indlæg fra Mads Larsen i venstre side, men denne gang var angriberen offside.

Reddede friløber
Efter pausen Hobro IK kom bedst i gang, men Jammerbugt FC fik ædt sig tilbage og var igen det farligste hold med muligheder til Bardhec Bytyqi. Særligt da indskiftede Omar Natami fra højre side lagde et godt indlæg, som Frederik Høgh akkurat kom for sent til. I stedet endte bolden i feltet ved bagerste stolpe hos Bardhec Bytyqi, men han skød over mål.
10 minutter før tid Hobro IK pludselig en friløber, men Marcus Bundgård reddede flot, inden hjemmeholdet igen trykkede på med dueller i feltet uden at få den afgørende mulighed.

Positivt overrasket
Bo Zinck er positivt overrasket over Jammerbugt FCs start på oplevelserne i Nordic Bet Ligaen.
– Pointmæssigt er jeg måske ikke overrasket, fordi man kan jo altid lave et mirakel. Men jeg er meget overrasket over, så godt vi er med i kampene og byder alle modstandere op til dans. Særligt set i lyset af, hvor smal truppen har været. Det er positivt, at vi tør tage fat i tingene, siger Bo Zinck.

To nye spillere
En time inden kampstart kunne Jammerbugt FC offentliggøre to nye spillere, som begge var med i truppen.
Sammen eftermiddag blev der nemlig hentet spillertilladelse til forsvarsspilleren, fransk gambianske Moussa Kamara, der har spillet for maltesiske Balzan FC, og den centrale midtbanespiller Aleksander Damnjanovic Nilsson, der er kommet til fra Malmø FF. Han fik debut mod Hobro og blev skiftet ind med 15 minutter igen.

Den nye spiller Moussa Kamara.
Aleksander Damnjanovic Nilsson

Læs om fantastiske oplevelser og events