Nyheder
imported

Jammerbugt Flettekreds åbner porten for endnu en fantastisk Pilefestival

For 12. gang i træk arrangeres der Pilefestival på Bratskov i Brovst. En spændende event for alle.

Denne Pilefestival ligner ikke de øvrige festivaler, som vi kender. Festivalen foregår kun én dag, nemlig den sidste lørdag i juli. Der må gerne medbringes egen madkurv, men der er også mulighed for at købe mad i caféen eller et sted i byen.

Bratskov er en gammel herregård, som ligger i Brovst i Nordjylland. Der hører en flot parklignende have til, som danner ramme om festivalen. Pilefestival Bratskov lægger vægt på at have andre kunsthåndværk end pileflet med. Udstillerne skal gerne have et arbejdende værksted, som kan tiltrække nysgerrige gæster. Hovedvægten ligger dog stadig på pil og pileflet og arrangørerne oplyser, at der ydermere kan handles jernkunst, arbejdsværktøj, vævede tæpper, naturkunst til haven, kunst af drivtømmer og beton m.m. Der til også være et "flet-selv-værksted” på dagen.

De seneste år er det lykkedes Jammerbugt Flettekreds, at få endnu flere pileflettere med på festivalen. Du kan læse mere om festivalen og se en liste over udstillerne på flettekredsens hjemmeside www.jammerbugtflettekreds.dk 

Hele dagen igennem vil man kunne suge den fantastiske stemning til sig, og lade sig inspirere og aktivere forskellige steder i haven, både kreativt og i leg.         

Eventen finder sted d. 28. juli kl. 10-16. Der er gratis entré.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events