Nyheder
imported news

Jammerbugt hjælper med indsamling til Ukraine

Kommunen bakker op om indsamling til flygtninge.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Jammerbugt Kommune er klar til at hjælpe med indsamling til fordel for Ukraine og flygtninge.

Mange ildsjæle

Det blev besluttet på det ekstra møde i økonomiudvalget mandag 28. februar, hvor det også blev indstillet til kommunalbestyrelsen, at der skal gøres klar til modtagelse af op til 465 flygtninge fra Ukraine, såfremt Udlændingestyrelsen får brug for det.
– Der er mange foreninger og ildsjæle som henvender sig til os i forbindelse med at de foretager indsamlinger til fordel for Ukraine. Derfor har vi besluttet at stille depoter til rådighed tre steder i kommunen til indsamlingerne, oplyser borgmester Mogens Chr. Gade.

Ring til kommunen

Ved henvendelse til kommunen på tlf. 7257 7406 kan man få flere oplysninger om depoterne og kommunens indsats, ligesom man kan melde sig som frivillig hjælp til at være med til at passe depoterne.
Her kan opbevares for eksempel indsamlet tøj til ukrainere i nærområdet eller til flygtninge, der kommer til Danmark.
– Jeg tror, der er borgere i vores kommune, der ønsker at hjælpe, men som måske ikke lige ved, hvor man skal henvende sig. Derfor er jeg glad for, at vi nu kan hjælpe med gratis depotplads til dem, som vil hjælpe ukrainerne i nærområdet, eller hvis de kommer til kommunen, siger 2. viceborgmester og næstformand i økonomiudvalget Diane Aarestrup.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events