Brovst

Jammerbugt markerer Befrielsen virtuelt

Der var planlagt en stor fælles markering af 75-året for Befrielsen i parken på Bratskov 4. maj 2020, men det blev desværre ikke til noget pga. covid-19.
Det er fortsat usikre tider for den slags og derfor har Jammerbugt Kommune besluttet at gøre sin officielle markering af 75-året for Danmarks befrielse virtuel.

For alle
Alle kan således komme med til en højtideliggørelse med tale, sang, musik og fortællinger tirsdag 4. maj kl. 17.00 på Jammerbugt Kommunes Facebookside. Borgmester Mogens Christen Gade inviterer indenfor på Bratskov sammen med Jammerbugt Kulturskole og den musikalske familie Wennerlin Vestergaard. Desuden vil Historisk Mode vise deres samling af tøj med mere fra besættelsestiden og knytte fortællinger til.
Det hele varer en halv time og det er forhåbningen, at borgere og alle interesserede vil sætte sig til rette i sofaen og mindes en skelsættende tid og begivenhed i Danmarks historie. Markeringen er støttet af ALSANG.

Krans ved mindestene
Onsdag 5. maj nedlægges kranse ved befrielsesstenene i Jammerbugt Kommune til ære for de modstandsfolk, der mistede livet under den tyske besættelse af Danmark.
Jammerbugt Bibliotekerne har lavet et tema om besættelsen og befrielsen. Der er mulighed for at finde fiktion og fakta på både bog, film og net. Læs mere på bibliotekets hjemmeside.

Den musikalske familie Malene Wennerlin, Cecilie Vestergaard Wennerlin og Christian Vestergaard Wennerlin.

Læs om fantastiske oplevelser og events