Nyheder
imported

Jammerbugt Rengøring i nye lokaler

Karen Jensen fra Pandrup er vokset ”ud af køkkenet” og glæder sig over, at være flyttet til Hune

Tekst & Foto: Lotte Kande 

Det stod ikke i kortene, at Karen Jensen fra Pandrup skulle drive et rengøringsfirma. Oprindeligt er hun uddannet korrespondent i tysk og spansk og har en bred erfaring inden for turistbranchen i Jammerbugten. Men i 2016 fik hun lyst til at prøve noget andet. – Det er ikke nogen hemmelighed at jeg virkelig elsker at gøre rent, siger Karen med et stort smil på læben. Det var den primære årsag til, at jeg startede min virksomhed. Jeg ville nemlig lave noget jeg havde lyst til, og som jeg hver morgen ville elske at stå op til. Det blev starten på Jammerbugt Rengøring, der på blot 2 år har fået vokseværk. -Jeg startede alene og drev forretningen fra køkkenbordet. Ordrene begyndte at tikke ind og hurtigt havde jeg et godt kundegrundlag både ved børnefamilier, ældre, sommerhusejere og hos erhvervet i kommunen. I dag har Karen 11 rengøringseksperter ansat, fordelt over hele Jammerbugten. – Det er en fordel, at mine medarbejdere bor i nærheden af deres faste kunder. Det giver en tryghed, siger Karen.

I hjertet af Jammerbugten

Da Blokhus avis møder Karen er hun et stort smil. – Jeg er så glad, det bliver fantastisk med disse nye lokaler hvorfra jeg fremadrettet vil drive butikken. Jeg har i ca. et halvt år ledt efter det helt rette sted og det har jeg fundet nu. Med placeringen i Hune har vi fået en synlig placering lige midt i Jammerbugten, siger hun.

Reception

Fredag d. 28 juni, kl. 14-17 inviterer Karen til reception på den nye adresse Pirupvejen 1 i Hune. Alle er velkomne til at kigge forbi og se de nye lokaler og samtidig møde alle medarbejderne. – Jeg serverer selvfølgelig et glas dejlige bobler samt lidt mundgodt, siger hun og ser frem til dagen.

Læs om fantastiske oplevelser og events