Blokhus

Jammerbugt Rengøring udvider ejerkredsen

De kommer godt rundt i krogene de ansatte hos Jammerbugt Rengøring, der med kontor i Hune dækker hele kommunen og har forrygende travlt.
Det giver også anledning til at udvide ejerkredsen, og Chalotte Thorsager Kronborg bliver medejer på lige vilkår med firmaets stifter, Karen Jensen.

Et nyt makkerskab

Charlotte Thorsager Kronborg har tidligere haft virksomheden Servicenord, som leverede ydelser til hjemmeplejen, og de seneste par måneder har Charlotte Thorsager Kronborg hjulpet Karen Jensen, netop fordi Jammerbugt Rengøring vokser.
Det blev til en snak og forventningsafstemning mellem de to, og det endte altså med et makkerskab.
– Vi fandt frem til, at det var en god ide for os alle, siger Charlotte Thorsager Kronborg.

Vokset på fem år
Det er blot fem år siden, at Karen Jensen startede Jammerbugt Rengøring og kørte rundt til de forskellige opgaver med rengøringsmidlerne bag i bilen, og i dag er der 13 ansatte.
– Vi har mange forskellige opgaver i hele kommunen. Det er både hos private, sommerhuse og erhverv, siger Karen Jensen.
Og ikke mindst så er Jammerbugt Rengøring efter kommunens frit-valgs-ordning godkendt til at gøre rent hos borgere, der er visiteret af kommunen.
– Jeg startede firmaet, fordi jeg elsker at gøre rent, fortæller Karen Jensen, og Charlotte Thorsager Kronborg har også en forkærlighed for rengøringen.
– Jeg kan også rigtig godt lide menneske-kontakten, siger hun.

Står fast på kvaliteten
Selv om der er kommet en indehaver mere, så skal det helst ikke være at mærke hos hverken ansatte eller brugere.
– Vi kører uændret videre, men kan nu deles om opgaverne. Vi vil stadig gøre meget ud af kvaliteten. Og hvis tingene ikke er gjort ordentligt, så tager vi straks hånd om det, og får det udbedret. Vi skal ikke have mere travlt, end at vi kan følge med og sikre en god kvalitet, og at opgaverne udføres på en ordentlig måde, både af hensyn til vores medarbejdere og selvfølge også brugerne, understreger Karen Jensen.

Læs om fantastiske oplevelser og events