Blokhus Medier_logo-01
Aabybro

Jammerbugt skal have ny turistchef

Jammerbugt Kommune skal have ny turisme- og erhvervschef.
Efter godt et år på posten har Line Renée Thellufsen nemlig forladt stillingen.

I flere samarbejder
– Som turisme, iværksætter og erhvervs-kommune skal Jammerbugt selvfølgelig have en chef på dette område, og vi slår stillingen op og håber at få den besat i marts-april, siger borgmester Mogens Chr. Gade.
Han pointerer vigtigheden af at have en turisme- og erhvervschef, der kan indgå i den løbende dialog med og repræsentere Jammerbugt i Erhvervshus Nord, Destination Nordvestkysten samt Business Region North Denmark, hvor Mogens Chr. Gade er formand.

Lokal synlighed
– Men vi har også brug for en erhvervs- og turismechef til at markere kommunen lokalt, så vores erhverv stadig kan mærke, at vi er derfor dem, siger han og tilføjer.
– Jammerbugt er netop blevet kåret som nr. 14 af landets mest erhvervs-venlige kommuner, fordi vi er der for at kommunikere med erhvervene, og vi skal fastholde den synlighed overfor dem.

Ønskejob
Line Renée Thellufsen har forladt stillingen, da hendes ønskejob blev oprettet som en ny stilling oprettet på Aalborg Universitet.
Hun begyndte hos Jammerbugt Kommune i efteråret 2019, hvor hun tog over efter Anders Stryhn, der stoppede i august 2019.

Line Renée Thellufsen

Læs om fantastiske oplevelser og events