Nyheder
imported

Jetsmark idrætscenter: Motion med træningsekspert fra TV2

PGU Træning & Fitness og PGU Gym-motion & Fitness arrangerer Nytårsfitness i Jetsmark Idrætscenter Søndag 3. januar 2016 kl. 10-13.30.

Tekst: Louise Kande – foto: Presse

Så bliver der mulighed for at deltage i nytårsevent med fokus på at påbegynde eventuelle nytårsfortsætter, men også for at møde flere instruktører. PGU Teamleder Marianne Hurup udtaler: -Det er tredje år vi holder Nytårsfitnes, hvor der har deltaget 130 hvert år. Vi håber på at se tidligere deltagere og mange nye deltagere til Nytårsfitness i Jetsmark Idrætscenter, hvor alle naturligvis er velkommen.

I år bliver det helt store navn og trækplaster Birgitte Nymann, som underviser i 90 min. i ”Tabata”, ”Intervaltræning” og ”Effekt”. Birgitte er kendt træningsekspert fra TV2 – GO’ morgen Danmark og TV2 Sport og har udgivet mere end 50 forskellige træningsprogrammer på DVD.

Alle deltagere får ved ankomst udleveret en nummertalon, som der udtrækkes 10 gevinster på i Sportscafeen ved afslutningen. Pia Holmsgaard Lundtoft fra Sparekassen Vendsyssel giver en “smagsprøve” på Sparekassens kundefordele. – Vi har en Early bird tilmelding på pgu-pandrup.dk, hvor man kan spare penge på at være i god tid. Hvis man tilmelder sig senest d. 1. januar er prisen kun kr. 125,- , og efter 1. januar kun kr. 140 kr, afslutter Marianne Hurup. 

Læs om fantastiske oplevelser og events