Jetsmark svømmek
Nyheder

Svømmeklubben JET fejrer jubilæum

Planlægger jubilæumsfest med spændende aktiviteter

Jetsmark Svømmehal har eksisteret siden 5. juli 1973 og fejrer i den forbindelse 50 års jubilæum i juli. Klubben afholder dog ikke jubilæumsfest førend til efteråret, hvor der er noget særligt i støbeskeen fortæller formand i Svømmeklubben JET Mette Schiønning.
-Der bliver formentlig en fest i Jetsmark Idrætscenter, og vi afholder måske et sponsorstævne samt nogle forskellige andre spændende aktiviteter, men det er slet ikke fastlagt endnu.
Vi vil inddrage de gamle medlemmer i festlighederne og heriblandt Walther Lundis fra Pandrup, som var med til at starte svømmeklubben – faktisk inden Jetsmarkhallen blev taget i brug i 1974, fortæller Mette.

Jetsmark svømme
Jetsmark 2

Flere medlemmer

I klubbens velmagtsdage var der 800 medlemmer, men det ser noget anderledes ud i dag, fastslår formanden.
Før Corona havde vi omkring 300 medlemmer, og i dag er vi desværre reduceret til ca. 130, så vi vil gerne markere jubilæet og samtidig hejse flaget for klubben og få synliggjort alle de fantastiske aktiviteter, som vi tilbyder, siger Mette Schønning.
-Derfor vil vi udover jubilæumsfesten i september også være at træffe på en stand til Pandrup By Night 21. juli, hvor der vil være nogle særlige aktiviteter med vand.

Aktiviteter for alle aldre

Svømmeklubben JET tilbyder en lang række aktiviteter for hele familien.
-Vores ambition er at dyrke vandglæden og skabe tryghed i vandet, og det er der masser af muligheder for igennem svømmeklubben.
-Der er svømning både for begyndere, letøvede og øvede børn, familiesvømning og motionssvømning. Derudover er der Aqua fitness, som er en form for crossfit i vand, vandaerobic og Aqua sport. For de mindste er der babysvømning, plask og leg og plask og svøm, så vi favner alle aldersgrupper og mange forskellige interesser, og det håber vi kan inspirere flere til at blive en del af klubben, for svømning er sjovt, afslutter Mette Schiønning.

Læs om fantastiske oplevelser og events