Nyheder
imported

Joakim Ingversen årets æresborger i Fårup

Joakim Ingversen, kendt fra blandt andet DR Ultra, har netop modtaget prisen som årets æresborger i Fårup Sommerland

Æresborgerskabet i Fårup Sommerland tildeles en person (eller gruppe af personer), som medvirker til at gøre Danmark til et sjovere, hyggeligere og mere positivt sted at være. Prisen er indstiftet i forbindelse med Fårup Sommerlands 40 års jubilæum i 2015 og uddeles nu for anden gang.

– Vi tildeler æresborgerskabet til Joakim Ingversen på grund af hans evne til at sprede glæde og morskab blandt børn og barnlige sjæle. Han er i allerhøjeste grad med til at gøre en positiv forskel i børnenes liv, og han formår at tale med dem i øjenhøjde – også om de vanskelige ting, siger Søren Kragelund, direktør i Fårup Sommerland.

Sammen med prisen følger et livslangt VIP-kort til Fårup Sommerland samt et kontantbeløb på 10.000 kroner, som dog kun må benyttes til noget ”sjovt”. Pengene må med andre ord ikke bruges til at reparere vaskemaskinen eller lægge nye fliser i indkørslen.

– Jeg er naturligvis både glad og meget beæret over, at jeg er blevet valgt som æresborger i Fårup Sommerland. Prisen er en anerkendelse af det arbejde, jeg laver med børn og unge – som jeg selv synes er både sjovt og givende – og det er jeg selvfølgelig enormt glad for, at nogen sætter pris på. Og så er det intet mindre end fantastisk, at det er Fårup, der giver mig prisen – for jeg elsker forlystelsesparker, karruseller og rutsjebaner, siger en glad Joakim Ingversen.

Læs om fantastiske oplevelser og events