Blokhus

Jul i Destination Blokhus

Inspiration til spændende oplevelser i december for hele familien
Magisk jul

Julen og juleferien nærmer sig med hastige skridt.

Blokhus er pyntet op med funklende julelys. Butikkerne er fyldte med spændende varer og julegaveideer, og restauranterne står klar med skønne smagsoplevelser.
Snart er der masser af fridage at se frem til, og at tilbringe feriedagene sammen med familien tæt på den friske havluft og i de charmerende kystbyer er en perfekt ramme for en hyggelig og traditionsrig jul.

Blokhus-området byder på masser af muligheder, hvor der ovenpå en travl december både kan være tid og plads til at hygge og opleve sammen med familien.
En gåtur på stranden eller til nogle af de mange enestående naturområder er altid populært, men der er også et væld af øvrige muligheder for hyggelige og spændende oplevelser for hele familien.

Magisk Jul i Skulpturparken Blokhus

Ingen jul uden fortryllende julestemning med millioner af julelys og hygge.
Og det er præcis, hvad der venter i den 20.000 m2 store juleklædte Skulpturpark i Blokhus. 

Frem til 31. december (Undtaget mandage samt den 24. og 25. december) kan du opleve flere tusinde meter juleranker og millioner af julelys med alt, hvad børn og barnlige julesjæle kan drømme om.

Lysene pryder og skaber julestemning blandt de enorme sandskulpturer, i de små haver og på bygningerne i den store oplevelsespark.

Du kan også opleve Europas længste lysende juletunnel, stort lyd- og lysshow, et gigantisk juletræ på 17,5 meter, smukke guldkareter, blinkende julestjerner og meget, meget mere.

Juleboderne frister med masser af lækkerier, juleknas, julepynt og delikatesser og i arkadegalleriet kan du opleve spændende kunst og arbejdende værksted.

Julelækkerier og shopping

Efter en dejlig gåtur i skønne Blokhus har du bestemt fortjent at lune dig selv med en kop varm gløgg eller kakao, boller og æbleskiver hos et af de hyggelige spisesteder.
Hos Kunstcafeen, der er placeret tæt ved det brusende Vesterhav, frister menukortet, der udover de søde lækkerier, også byder på den populære juleburger, pulled duck, brunch og spændende klassiske juleanretninger.

Med maven fyldt op af julens lækkerier er det også tid til at finde årets julegaver eller gå på indkøb blandt nogle af de mange nye varer for 2024.

Tag for eksempel forbi Kalstrup Livsstilshus og forkæl et familiemedlem – eller dig selv med de fineste gaver. Det store shoppingcenter, ligger centralt på torvet og sælger både spændende tøjbrands, smykker, specialiteter og boliginteriør.

Skal kvinden i dit liv forkæles lidt ekstra i denne tid, så er et besøg hos Jan Jørgensen smykker absolut et besøg værd.

Her findes Danmarks største åbne juveler værksted, hvor du kan opleve hele Jan Jørgensens smukke smykkekollektion.

Samtidig er der åbnet op for en unik oplevelse og indsigt i Jan Jørgensens design univers. Stedet emmer af professionalisme og kvalitet, og der er ingen tvivl om, at et smykke fra Jan Jørgensen vil bringe glæde og beundring under træet 24. december.

Fuld fart på skøjterne

Med maven- og shopping poserne fyldte, venter der  også nogle dejlige underholdende timer på én af Danmarks hyggeligste skøjtebaner, placeret lige i hjertet af Blokhus. Her er der garanti for at få rørt både latter- og benmuskler på den store skøjtebane, der holder åbent alle dage frem til og med uge 8 – 2024.

Skøjtebane

Som altid kan der bookes tid på skøjtebanen på www.blokhusskojtebane.dk  og 55 min. skøjteglæde koster kr. 50,-

For de mindste, der ikke er så fortrolige med skøjterne, kan der lejes en “pingvin”, som koster kr. 35,- 

skøjtebane drone

Disco on Ice

Hver dag fra kl. 17.00 er der Disco on Ice, hvor der bliver skruet op for lyset og for musikken, mens banen bliver badet i et flot lysshow.

Desuden vil det hver torsdag aften være muligt at deltage i ishockeytræning – både for de øvede og mindre rutinerede.

Arrangementer øvrige aktiviteter offentliggøres løbende på Blokhus Skøjtebanes Facebookside.

Bo godt - også i juleferien

Træk stikket og nyd nogle dejlige dage tæt ved det brusende Vesterhav i et skønt beliggende feriehus.

Brede sandstrande, fantastiske udsigter, den friske havluft og et væld af skønne juleoplevelser.

I Blokhus-området kan du bo midt i områdets enestående natur tæt på skov og strand og samtidig helt centralt tæt på kystbyernes hyggelige liv og charme.

Listen er lang og mulighederne er mange for at få en fantastisk juleferie. 

Hos Feriepartner Blokhus findes et stort og bredt udvalg af sommerhuse, så der er helt sikkert også et, som passer til dit ønske og behov.

Læs om fantastiske oplevelser og events