Nyheder
imported

Jul og nytår med travlhed og masser af fremvisninger

Thorkild Kristensen oplever på ny stor interesse for sommerhusene.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse 

Selv om ejendomsmægler og butikschef hos Thorkild Kristensen i Blokhus, Hans Henrik Hansen, har været ejendomsmægler i 31 år og heraf de 20 år i Blokhus, så kom det bag på ham, hvor travl en jul han kan se tilbage på.
– Vi har været i gang alle dage fra 15. december og frem til nu, og vi har haft drøntravlt. Der har været en kæmpe interesse for sommerhusene, og vi har haft rigtig mange fremvisninger, fortæller Hans Henrik Hansen.
– Det betyder, at vi her i januar har travlt med at få lukket en masse handler, og selv om første kvartal i 2021 var helt vanvittige måneder, så er vi her i januar 2022 på vej til at nå samme niveau, siger Hans Henrik Hansen.

Hele kystlinjen
Og i forhold til et normalt år – før corona – så var Thorkild Kristensen denne jul på indeks 120.
– Der har i særdeleshed været stor interesse for Blokhus, men der er en positiv fremgang i hele området fra Rødhus til Saltum, Grønhøj og Løkken, siger ejendomsmægleren og tilføjer: – Det giver selvfølgelig den store udfordring, at vi stadig skal have noget til salg. Så hvis man overvejer at sælge sit sommerhus, så er det et super godt tidspunkt lige nu, fordi der er den store efterspørgsel, og fordi priserne er fornuftige, afslutter Hans Henrik Hansen, som glæder sig over en formidabel start på 2022.

Læs om fantastiske oplevelser og events