Lad Strandhotellet i Blokhus, som ligger i hjertet af feriebyen, være rammerne om din næste julefrokost.
Hotellet tilbyder gastronomiske julemenuer baseret på deres eksisterende a la carte kort i Restaurant Blå. I julemånederne er tager de også imod bestillinger til større selskaber, som ønsker en stemningsfuld juleoplevelse.
Imellem jul og nytår 1. og 2. juledag serveres en stor julebuffet sammensat af alle de gode, gamle danske klassikere.
Julebuffet
- Hjemmebagt brød og rugbrød, tapenade og frisk smør fra Ingstrup
- Tre slags sild, hvid, rød, sennep med tilbehør
- Koldrøget laks med peberrodscreme og urter
- Bagt torskefilet i brunet blanquette smørsauce med ørredrogn
- Fiskefilet
- Pocherede æg, håndpillede rejer og hollandaisesauce
- Tarteletter
- Sylte fra Kaas Slagter & Madbutik med sennep og syltede rødbeder
- Cremet grønkål
- Persille kartofler og brunede kartofler
- Brun sauce med julekrydderier
- Flæskesteg med sprødt skind og rødkål
- Frikadeller, medister og confiteret andelår
- Oksemørbrad i cremet peberfrugtesauce
- Risalamande med mandler og kirsebærsauce
- Mazarinkage med blodappelsincreme
- Mørk chokolade brownie med vaniljemousse
- Ostebord
Datoer
Julefrokost 25. december kl. 11:30-16:00
Julefrokost 26. december kl. 11:30-16:00
Priser og bestilling
Pris: 345,- pr. person
Julebuffeten er altid et tilløbsstykke, og det anbefales at man booker bord på forhånd.
Tilmelding kan ske via receptionen på telefon 70260015 eller E-mail info@strandhotellet-blokhus.dk

Strandingskroen
Lige overfor Strandhotellet, på modsatte side af vejen, er der et andet velvalgt emne til julefrokosten.
Her er Strandingskroen beliggende, som er en historisk kro, hvor rammerne er helt unikke.
Til julefrokosterne vil der være de klassiske juleretter, men også levende musik og dans.
Nytåret 2024-2025
Skal Nytårsaften også være en perfekt fejring, hvor der ikke skal tænkes på at kokkerere i køkkenet inden gæsterne træder indenfor døren?
Prøv en udsøgt nytårsmenu fra Strandingskroen / Strandhotellet til din nytårsaften.
Køkkenchef Milos sørger for en lækker “take-away nytårsmenu”, som er nem at gå til og som indeholder alt det som forventes på middagsbordet nytårsaften.
Menu
Hjemmebagt brød med artiskokdip og smør fra Ingstrup Mejeri
Appetizer
Snacks – Let tapas variation
Forret
Dampet torsketerrine på blomkålspuré, tempereret ratatouille vinaigrette og urter
Hovedret
Oksemørbradbøf med duchess, sellericreme, confiteret gulerod, ærteskud og rødvinssauce
Dessert
Æble mascarpone kage glaseret med karamel
Mulighed for at tilkøbe en passende vinmenu med.
Pris
Kr. 495,-/person
Bestilling
Tilmelding kan ske via telefon 70260015 eller e-mail info@strandhotellet-blokhus.dk
I år vil Strandingskroen være åben for afhentning mellem kl. 09.00 til 11.00 d. 31. december.
