Aabybro

Julegave fra Centerforeningen til Lions Club

Hvert år sælger Lions Club Aabybro juletræer i Aabybro Centret, hvor der også er lotteri, til fordel for værdigt trængende samt julehjælp til borgere i den tidligere Aabybro Kommune.
Men nu i år er det på tide, at Lions Club også får en julegave, mener Centerforeningen.
Derfor var Vagn Tidselbak, Meny, samt Klaus Simonsen, Bog&Ide, glade for at kunne overrække en check på 5.000 kr. til præsident Lorents Bentzen, Lions Club Aabybro.

På et tørt sted
– Vi vil meget gerne støtte Jeres arbejde med at give julekurve til værdigt trængende. Vi har valgt jer, fordi I arbejder frivilligt for et godt formål. Vi plejer at samarbejde med Lions Club omkring vores By Night, men det måtte vi jo aflyse, så I kunne ikke få en indtægt den vej, sagde Vagn Tidselbak.
Og hjælpen fra Centerforeningen falder i år på et tørt sted, lod Lorents Bentzen forstå.
– Vi er yderst taknemlige for støtten. Specielt i år, hvor vi på grund af Corona ikke har kunnet holde de aktiviteter, som vi plejer for at samle penge ind, sagde han.

Klaus Simonsen og Lorents Bentzen med den tidlige julegave. Foto: Vores Jammerbugt


En overraskelse
Og så ventede der en overraskelse til Lions Club Aabybro fra Dennis og Klaus Simonsen, som på vegne af Bog&Ide/Legekæden overrakte endnu en check på 3.000 kr.
– Borgerne i byen har bakket op om vores butik, og vi har haft en bedre julehandel, end vi plejer. Vi vil gerne give noget tilbage, og vi vil gerne støtte jeres julehjælp, sagde Klaus Simonsen.
– Det er jo næsten ikke til at bære, hvis folk ikke har råd til at holde jul. Det vil vi gerne være med til at sikre, at de kan, sagde han.
Og det glædede Lorents Bentzen.
– Det er meget overraskende og overvældende, sagde han.

Læs om fantastiske oplevelser og events