Nyheder
imported

Julemarked starter i dag

Julen gør for alvor sit indtog i Danmarks dejligste fritids- og ferieby

Julen gør for alvor sit indtog i Danmarks dejligste fritids- og ferieby

I dag starter en ny tradition i Blokhus. 8 julehytter står klar til at skabe julestemning i byen, og supplere byens detailbutikker med alt muligt lækkert.

– Sidste år lagde vi så småt ud med at gøre Blokhus til et attraktivt sted at besøge i julemåneden. I år gør vi mere ud af det, og håber at vores gæster finder byen hyggelig og afslappende, fortæller Destination Blokhus formand, Preben Jacobsen.

Hytterne blev også brugt om tirsdagen i efterårsferien, og det er succesen fra denne begivenhed man nu følger op på.

– Vi fik rigtig mange roser for det arrangement, så det gav os selvfølgelig lidt blod på tanden, fortæller en af initiativtagerne til arrangementet, Lotte Kande, fra VisitJammerbugten.

Hun har været i fuld gang med at skaffe intresserede erhvervsdrivende til hytterne.

– Vi har haft et kvalitetskrav til dem der har fået hytterne. Det skal gerne være noget specielt, og leve op til det brand som Blokhus har rundt omkring.

Julemarkederne finder sted lørdag den 1. – 8. og 15. december i tidsrummet 11 – 15.

I samme tidsrum kan man også finde julemanden rundt om i byens gader, der er hestevognskørsel og så er Blokhus lækre detailbutikker fyldt med masser af julegaverideer.

Destination Blokhus har ligeledes har investeret i at pynte byen op til jul.

– Vi er meget tilfredse med resultatet, men tør også godt love at der er mere at glæde sig til i de kommende år, fortæller Preben Jacobsen.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events