Nyheder
imported

Julen står for døren hos Fårup Skovhus

Der er stor søgning til skovhusets populære julefrokoster.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Forberedelserne til de kommende julefrokoster er for længst gået i gang hos Fårup Skovhus, hvor der traditionen tro er stor interesse for de 8 julefrokoster, som finder sted i perioden 19. november til 11. december.
– Vi har fået rigtig mange bestillinger. Flere end de seneste to år. I forhold til tidligere er det særligt flere mindre foreninger, kortklubber og vennegrupper på 6 til 8 personer, der har reserveret pladser til vores julefrokoster, siger Bo Hifling Larsen.
– Desuden har vi mange forespørgsler. Folk er lidt senere ude i år, tilføjer han.

Menu med musik

Julefrokosterne er all inclusive med både med fri drikkevarer og musik. Og to bands og en solist optræder nemlig her deres aftenener.
Det er Bjørn og Version 1.0 med frontfiguren fra det tidligere Bjørn & Okay.
Bjørn fortsætter nemlig med at optræde med det tidligere bands musik, men nu med nye musikere.

Run på værelserne

Peter Olsen spiller både hyggemusik, skålsange og musik, hvor man kan synge med, mens Bamse Jam selvfølgelig har Bamses Venner på repertoiret.
– Det er ofte de større firmaer, der booker til Bamse Jam, da der er lidt mere gang i den og musik for flere forskellige generationer, siger Bo Hifling Larsen.
– Og de aftener læner sig op ad at være udsolgt.
Det samme gælder de 27 værelser, der er til Fårup Skovhus. De er også stort set udsolgt alle sammen til de 8 julefrokoster.

Lidt historie

Den mere end 150 år gamle Fårup Skole var i mange år en af de mest øde beliggende skoler på vestkysten.
Efter der blev oprettet centralskole i Nørre Saltum, blev landsbyskolen omdannet til sommerrestaurant af restauratør Johannes Dufresne fra Aalborg.
Fårup Skovhus drives nu på 31. år af restauratør Bo Hilfling Larsen, som har ført Skovhuset igennem en rivende udvikling.

> Se kommende program for Fårup Skovhus

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events