jetsmark idræts svømme
Det sker

Jump4fun i Jetsmark Idrætscenter

Nyt tiltag for 8-12 årige

Tirsdag den 7. november starter PGU Pandrup holdet Jump4fun op, oplyser PGU i en pressemeddelelse.

Holdet startes op med instruktør Jacob Juul Sørensen, som er et festfyrværkeri af glæde, energi og motivation. Holdet er oprettet i samarbejde med DGI, Julemærkefonden og Jammerbugt Kommune – et hold for unge i alderen 8-12 år med vægtproblematikker. Problemer, som hindrer dem i at gå på et ordinært idrætshold og skabe relationer gennem fritidsaktiviteter.

Holdet træner tirsdage i svømmehallen og torsdage i hal A – begge dage med udgangspunkt i de unge, så alle kan være med på det niveau de er. Træneren er klædt på til at arbejde med de vanskeligheder, børnene og de unge kan have. Han lægger særligt fokus på motivation, selvtillid, kropsbevidsthed og motorik. Til konceptet er der også tilknyttet PGUs foreningsguide, Anette Christiansen, som tilbyder familierne hjælp til at løse udfordringer omkring kontingentbetaling, transport, samt opbakning ved barrierer og usikkerhed for opstart på holdet.

Helhedsorienteret træningstilbud

Jump4fun er et helhedsorienteret træningstilbud til børn og unge med overvægtsproblematikker inde på livet, som er motionsuvante eller mistrives i det traditionelle foreningsliv. Jump4fun er for børn i alderen 8-12 år. På et Jump4fun-hold skal det være sjovt at få sved på panden, og vi arbejder med bevægelsesglæde, selvværd, varieret træning og motorik.

Læs om fantastiske oplevelser og events