Blokhus

Kaas Biler servicerer både lokale og turister

Totalt opdateret i salg, leasing og værksted

Kaas Biler er lette at finde på adressen Brogaardsgade i Kaas Midtby, hvor et bredt udsnit af fabriksnye Suzukier indbyder til at se nærmere på, hvad der kan tilbydes. Tine og Tom Kristensen driver den moderne og attraktive bilvirksomhed med både en salgsafdeling og en værkstedsafdeling. Værkstedsafdelingen ledes af Tom, og her repareres og serviceres ikke blot Suzukier, men også alle andre bilmærker. Værkstedet er totalt opdateret, hvad angår både uddannelse og udstyr. Der lægges vægt på at kunne tilbyde det allerbedste til kunderne. På værkstedet kan man også teste el- og hybridbiler og i det hele taget servicere alle mærker og biltyper. Hos Kaas Biler har man nemlig været meget bevidste om at følge den allernyeste udvikling på bilmarkedet til dørs, så der er appel til ejere af alle biltyper. Ekspertisen er ganske enkelt til stede – herunder også når det gælder el-biler.

Moderne og velfungerende salgsafdeling

Også når det gælder salg, er der tale om en moderne og velfungerende afdeling. Kaas Biler forhandler fabriksnye Suzukier og kan tilbyde alle modeller. Lige nu er der et specialtilbud på Suzuki Swift, fortæller Tine. Der kan således spares op til kr. 25.000,-, og modellerne sælges fra kun 154.990 kr. Der er tale om en mild hybrid, der kører op til 23 km/t på literen samt har aktiv fartpilot og automatisk nødbremse som en del af udstyret. Rabatten gælder lagermodeller. – Brugte biler i alle mærker er også en del af salgskonceptet, og Kaas Biler er altid klar med en god byttepris, når der handles udskiftning af bilen. – Og har vi ikke lige det bilmærke på lager, som kunden efterspørger, så skaffer vi det, siger Tine. Både hun og Tom er altid klar til en snak for at opfylde kundernes ønsker og behov. Og kundesegmentet er såvel lokale som turister.

 

”Klar leasing” – bil uden udbetaling og binding

Et helt nyt koncept er begrebet ”Klar leasing”. – Her kan man leje eller lease en bil fra en enkelt dag op til et år og forlænge efter behov. Kunden bestemmer selv tidsrummet alt efter det individuelle behov. Der er ingen binding og ingen udbetaling, og det er inklusiv forsikring og grøn ejerafgift, ligesom  service og  1.250 km pr. måned også er inkluderet. Med Klar leasing er det gjort nemt for alle at få rådighed over en bil. Og der er ingen uforudsete udgifter og bøvl, når bilen skal leveres tilbage. Når du bruger Klar leasing er det hele med i din ydelse – det eneste, du skal gøre, er at fylde brændstof på. Konceptet er meget fleksibelt. Eksempelvis koster Suzuki Swift fra kr. 4.000,- pr. måned, Suzuki Vitara fra kr. 5.000,- og Suzuki S-Cross fra kr. 6.000,-. – Så der er mange gode grunde for bilfolket til at se indenfor hos Kaas Biler I/S i løbet af påskedagene.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events