Aabybro

Kæmpe outlet i pinsen i Nørhalne

HolmeTex holder traditionen tro Holymoly Outlet i pinsen i Nørhalne både fredag, lørdag, søndag og mandag.
– Vi har naturligvis taget vores forholdsregler, og vi følger myndighedernes retningslinjer til punkt og prikke, fortæller Ulrich Tilsted, salgsdirektør i HolmeTex.
– Vi har spredt outletten ud over fire dage, så alle kan komme til, og derudover har vi øget arealet til hele 1000 kvadratmeter, så der er rigelig med plads til alle. Vi har selvfølgelig et max antal personer, som kan være i udsalgsområdet ad gangen. Der er afmærkninger på gulvet, og vi sørger for håndsprit til alle, siger han.

Mærkevarer, smykker og slik
Holmetex producerer og distribuerer til dagligt kendte mærkevarer til hele Skandinavien, og mange af de varer man møder i sportsbutikker og modebutikker, kommer fra HolmeTex.
Men hele corona-situationen har sat et naturligt stop for distributionen i hele mode – og tøjbranchen, og det betyder, at Holmetex har ekstra mange varer klar til en yderst skarp pris – i alle størrelser til børn og voksne.
Lagersalget er fyldt til randen med masser af mærkevarer – også smykker.
– Jeg vil skyde på vi har over 5000 stykker smykker, siger Ulrich Tilsted.
Men det er ikke den eneste nyhed, som HolyMoly Outlet lokker med.
For i år har de nemlig lavet en decideret slik-outlet, hvor der er masser af penge at spare på 1-3 kg. spande med alverdens slik.

Læs om fantastiske oplevelser og events