Nyheder

Kæmpe show med Luftens Helte i Blokhus

 | FOTO: Andreas Dalum Sahl
Stort eftertragtet band spiller torvet op med velkendte hits 

Rækken af torsdagskoncerter på torvet i Blokhus fortsætter.

Torsdag den 13. juli er det Luftens Helte, der kommer helt ud over scenekanten. 
Koncerten er den 2. ud af ialt 6 gratis koncerter på Blokhus Torv. Stig Rossen & Vennerne lagde ud til årets første koncert, hvor de leverede en sand folkefest og genoplivede med både kærlighed og respekt de velkendte danske hits fra vores alle sammen idol: Flemming ”Bamse” Jørgensen.
Nu er forberedelserne i fuld gang hos de mange frivillige inden Luftens Helte skal levere dette års største koncertoplevelse.

-Forventningerne er høje til det 18 mand store band, som kommer med den største sceneproduktion nogensinde set i Blokhus, fortæller Jannie Ratke, eventansvarlig hos Erhvervsforeningen Destination Blokhus. som står for at arrangere koncerterne sammen med Torvegruppen og de mange frivillige.
-Bandet begynder opsætning allerede kl. 12.00, da de har imponerende meget udstyr med, fortsætter Jannie Ratke. Derfor har vi gjort os umage med at gennemtænke alle processer, for at få det hele til at lykkedes. Der er store forventninger til bandet, der blandt andet spillede for fulde huse til skovrock sidste år.

 

Kæmpe show

Til det store show kan du forvente sange fra film som Løvernes Konge, Mulan, Aristocats, Herkules og Tarzan bliver vækket til live af det 18 mand store orkester. Selvom hele koncerten er bygget op omkring Disney er det ikke en børnekoncert, men ren nostalgi og fællessang pakket ind i en stor musikoplevelse for alle aldre.
Med imponerende energi formår de tre forsangere og en sprudlende blæser- og strygersektion at tryllebinde og tage publikum med ind i et helt forrygende magisk univers. Det store væld af forskellige instrumenter giver tilsammen den autentiske lyd, man kender fra de elskede tegnefilm.

"Uden tvivl en helt særlig koncertoplevelse publikum sent vil glemme"

​Bandet spiller for fulde huse rundt omkring i Danmark, og er kendte og anerkendte for at skabe en fest uden lige.
​Fra koncertgæster, der allerede har oplevet showet, er det ord som fuldstændig fantastisk, bedste musikalske oplevelse både instrumentalt og vokalt nogensinde, det var bare for vildt og i leverer virkelig varen. 

Luftens Helte lover, at Blokhus får en fest og masser af magi kogt ind til en helt særlig koncertoplevelse publikum sent vil glemme.

Morten Remar og De Lykkelige Kværulanter

Luftens Helte går på scenen kl. 20.30, men allerede fra kl. 19.00 er der festlig musik og stemning, når Morten Remar og de lykkelige kværulanter indleder den musikalske aften.
Morten Remer har en fortid i Back To Back med hittet Jonathan giver aldrig op, men har siden 2019 været en del af et nyt band med et andet repertoire.
De Lykkelige Kværulanter er et seksmands band, der spiller deres helt særegne blanding af pop, jazz og dansk visetradition med egne sange med tekster. De har allerede spillet de første koncerter rundt i Danmark, der blev modtaget af et begejstret publikum. Denne aften vi del levere topunderholdning og sætte gang i stemningen inden hovednavnet går på scenen.

Som altid vil de glade frivillige stå klar i baren og blandt andet skænke fadøl og øvrige forfriskninger.
– Vi håber, at mange møder op til de gratis koncerter og man støtter med at besøge baren en ekstra gang, giver en én-gangs donation eller opretter et støttemedlemskab til Erhvervsforeningen.
-Så er man med til at sikre, at der også fremadrettet vil være gratis sommerkoncerter med de store navne på torvet i Blokhus, siger Jannie Ratke, eventkoordinator for Erhvervsforeningen Destination Blokhus.
Torvegruppen, som er en interessegruppe under Erhvervsforeningen Destination Blokhus, står for at arrangerer koncerterne, og de er klar med endnu flere populære kunstnere hver torsdag frem til og med 10. august.

Koncertprogram Blokhus 2023

13. juli
Luftens Helte
Opvarmning: Morten Remar og De Lykkelige Kværulanter

20. juli
Michelsen og Bramsen
Opvarmning: Romhandleren

27. juli
Sømændene
Opvarmning: Petrols

3. august
Die Herren
Opvarmning: Romhandleren

10. august
The Powls
Opvarmning: Kong Pukkelryg

Læs om fantastiske oplevelser og events