Aabybro

Kagemand, gaver og gode tilbud, når butikker flytter

Sportmaster, Thiele, Bog & Ide samt Rikke B vil gøre flytning til en fest

– Torsdag 6. februar åbner Sportmaster, Bog & Ide slår dørene op i den tidligere Fakta-bygning, hvor Thiele har budt kunderne velkommen siden lørdag 1. februar.
Og flytningen skal fejres.

Champagne og hot dog
Det sker med kagemand og champagne til kunderne fra klokken 14, ligesom der vil være en målportal på centertorvet, og Rikke B deltager også i festen.
Og lørdag 8. februar kommer Lise med sin pølsevogn og sælger hot dog til en tier.

Regionschef Jørgen Lyngholm og butikschef Louise Andersen flytter varerne. Foto: Vores Jammerbugt

Gratis bolde til de første kunder
I butikkerne kan Sportmaster byde på 30 procent på alle varer torsdag, fredag og lørdag, og der toppes med køtilbud ved åbningen klokken 09.30.
Desuden får de 100 første betalende kunder hver en gratis bold.

Sportmaster med to butikker
– Fordi vi har kunnet overtage lokalet her så hurtigt, undgår vi at holde lukket. Det er helt perfekt. Faktisk udvider vi, fordi vi holder vi den gamle butik åben frem til 13. februar, hvis interessen er der for det, siger Jørgen Lyngholm, regionschef for Sportmaster i Nord- og Midtjylland.

Klaus Simonsen og personalet har fået legetøjet på plads. Foto: Vores Jammerbugt

Gaver til børnene
Hos Bog & Ide er der også masser af tilbud som 20 procent på Lego og blækpatroner, og om fredagen 7. februar er der en gave til alle børn, som kommer ifølge med en voksen, fortæller Klaus Simonsen.
Når Bog & Ide lukker efter lørdagens handel 1. februar, så åbner forretningen igen torsdag 6. februar i de nye 414 kvadratmeter store lokaler.

Optiker Jesper Damgaard i de nye rammer. Foto: Vores Jammerbugt

Thiele tyvstarter
Thiele lukkede sin tidligere butik onsdag 29. januar og satser på at åbne igen i de nye rammer allerede lørdag 1. februar.
– Vi deltager selvfølgelig i åbningsfesten torsdag 6. februar med tilbud på hundredvis af stel, og så har vi en konkurrence, hvor man kan vinde en Tom Ford solbrille, fortæller optiker Jesper Damgaard.

Bygninger rives ned
Flytningen af forretningerne sker som et led i den forandring og udvidelse af Aabybro Centret, hvor etape 1 betyder, at den vestlige del af centret med adresserne Aabybro Centret 1, 4a, 4b og 6 skal rives ned for at give plads til nye bygninger i fire etagers højde.

I mellem tiden skal de fire butikker så genhuses i Fakta-bygningen, og det vil efter planen vare frem til 1. juni 2021.

Læs om fantastiske oplevelser og events