Blokhus

Kalstrup Livsstilshus køber sin del af Blokhuset

Sparekassen Vendsyssel Fond – Hvetbo har solgt den del af Blokhuset, hvor Kalstrup Livsstilhus holder til, og køberne er netop Tine og Per Kalstrup.
Dermed sælger Hvetbo Fonden 66 pct. af Blokhuset svarende til 2.690 kvadratmeter.

Livsstil og oplevelser
Kalstrup Livsstilhus, som siden åbningen i 2009 har boet til leje, står foran en større udvikling og udvidelse.
– Vi er i første omgang et livsstilshus, men nu er tiden moden til at tage næste skridt, og vi kobler flere ben på og bliver også et oplevelseshus, siger Per Kalstrup om forretningen med 22 ansatte inklusiv webshop.
Derfor er Kalstrups Livsstilshus ved at få skudt et dæk ind den store hal i Blokhuset, så hallen bliver i to etager, en udvidelse på ca. 800 kvadratmeter.
Med en sådan investering falder det naturligt at eje sine lokaler, forklarer Per Kalstrup.
– Vi har haft butikker mange steder i landet, men vi har gerne villet dyrke kystbutikkerne, og vi har altid befundet os godt i Blokhus. Derfor vil vi gerne investere i Blokhus og komme med nogle nye tiltag, som ikke findes her i forvejen, og dermed gøre Blokhus endnu mere interessant, siger Per Kalstrup.

Fra venstre Per og Tine Kalstrup, Mogens Fransen og Christian Hem.

Passer til strategien
For Sparekassen Vendsyssel Fond – Hvetbo er salget en naturlig forfølgelse af sit formål.
– Det er en del af fondens strategi, at vi gerne vil tilbage til vores oprindelige opgave; at dele penge ud til velgørende formål, forklarer Mogens Fransen, formand for Sparekassen Vendsyssel Fond – Hvetbo.
Den har gennem de senere år løbende solgt bygninger og jord fra, blandt andet sparekassebygningen i Pandrup, Kaptajn Golf og de tre gavlhuse i Blokhus samt en del af den grund, hvor Strandhotellet ligger i dag.

Flot udvikling i Blokhus
Fonden har i forbindelse med salget foretaget en opdeling af huset i 6 erhvervs-ejerlejligheder og etableret en ejerforening. Det betyder, at et evt. fremtidigt salg af andre dele i bygningen er forberedt.
– Fonden gik jo i sin tid ind i Blokhus for at sikre en positiv udvikling, men nu er behovet for, at vi blander os blevet meget mindre. Siden er det jo gået ufatteligt godt i Blokhus, siger Mogens Fransen.
Samtidig er Hvetbo Fonden yderst interesseret i, at Kalstrups Livsstilhus forbliver i Blokhus, pointerer Christian Hem, næstformand i fonden.

Sparekassen Vendsyssels Fond – Hvetbo er en erhvervsdrivende fond, der har til formål:

  • at udøve virksomhed, eventuelt via datterselskaber, gennem investeringer i garantbeviser, aktier eller andre kapitalandele og konvertible obligationer af enhver art, og gennem investeringer i pantebreve, fast ejendom og lignende
  • at virke til gavn for almennyttige og velgørende formål, primært i Sparekassen Hvetbos oprindelige virkeområde.

Læs om fantastiske oplevelser og events