Kancelligaarden
Blokhus

Populært hos feriegæsterne

Kancelligaarden kan trods vejet se tilbage på en fin sommer

Som nye restauratører i Blokhus kan Jochen Elsner og Manuela Dekepper se tilbage på en fin sommer, som giver lyst til mere i fremtiden.

Forpagteren på Kancelligaarden med café, brasserie og restaurant har som andre været ramt af det dårlige vejr i juli, men det har ikke forhindret, at den legendariske restaurant beliggende ved torvet midt i byen gennem hele sommerren har tiltrukket mange spisende gæster fra både ind- og udland. Det tager tid at vokse, men Kancelligaardens koncept er vokset konstant og med succes, fortæller en tilfreds Jochen Elsner. Derfor vil vi fastholde vores koncept tilført nogle få forbedringer og genoplivning af gamle traditioner, tilføjer han.

Høstfest og oktoberfest på vej

Således er både en oktoberfest med 120 inviterede gæster samt en høstfest på den store terrasse på tegnebrættet, og det populære lokale orkester Tørvebisserne er allerede engageret til at spille til høstfesten, oplyser Jochen Elsner. Efteråret byder også på nogle ændringer på menukortet, hvor såvel de fastboende som gæster i byen tilbydes ugevis skiftende menuer til en overkommelig pris. Vi ser nemlig gerne, at Blokhus forbliver et rejsemål for gæsterne året rundt. Det vil vi gerne bidrage til ved at tilbyde menuer tilpasset årstiderne, så der er liv i Kancelligaarden hele året rundt, forklarer han.

Tak til alle gæster og til dygtigt personale

Afslutningsvis vil Jochen Elsner gerne udtrykke en stor tak til alle de gæster, der i løbet af sommeren 2023 har støttet Kancelligaarden og skabt liv og atmosfære både indendørs og udendørs på terrassen – det sidste i det omfang, vejret har tilladt det. Samtidig sender han en tak til det team af medarbejdere, der har præsteret et dygtigt og et hårdt arbejde gennem sommeren. Så den samlede vurdering af højsæsonen fra Kancelligaardens forpagter er positiv, ligesom forventningerne til fremtiden er optimistiske.

Læs om fantastiske oplevelser og events