Nyheder
imported

Karen Willesen udstiller i Kunstpavillon

Bevægelse er kanten på Karen Willesen nye billeder

Bevægelse er kanten på Karen Willesen nye billeder

Kunstpavillonen i Løkken udstiller fra den 31. juli til den 4. august billeder af kunstneren Karen Willesen.

Karen Willesen har siden 2011 udstillet på Galleri i Tyskland  og gennem de sidste 6 år i  flere anderkendte gallerier i Danmark.

Hun har lavet udsmykningsopgaver til Bech-Bruun Advokaterne København, PWC – Lillebælt, Domhuset Sønderborg og Broager Sparrekasse.

– Det er femte gang jeg udstiller i kunstpavillonen, og hver gang er det noget jeg ser frem til, fortæller kunstneren der til dagligt holder til i Sydals.

Hun arbejder med oile på lærred, hvor udtrykket er moderne abstrakte malerier, ofte meget store og krævende værker. Når malerierne bliver skabt, sker det i et højt energi niveu, og hvor hun netop trives.

Hendes mål med kunsten er at lave billeder, der giver folk og beskueren energi, glæde og troen på sig selv, og livet der er igang. Og hun ønsker  at skabe værker, der gør indtryk og vækker undren, og som kan huskes længe efter mødet i udstillingslokalet.

Hendes inspiration er livet, naturen, årstidernes skiften, lysets bevægelse og trangen til at skabe det ukontrollerede, netop det ukontrollerede syntes jeg er den met spændene og magtfulde faktor.

Værkerne er skabt i oliemaleriets, reflekterende proces, hvor hvert lag har sin unikke virkning på maleriet.

Hvis vejret tillader det, vil Karen Willesen  stå og male foran Kunstpavillonen, og alle er velkomme til at komme forbi og se hvordan hun arbejder, og få en snak.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events