Nyheder
imported

Karl Korfits fik Ildsjæleprisen

Jammerbugt Kommunes Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalg udpegede Karl Korfits som "årets ildsjæl 2015" efter indstilling fra borgere i kommunen.

Karl Korfits blev igår – onsdag d. 25. november -kåret som Årets Ildsjæl i Blokhus. Det blev fejret med sang, flotte taler og rigtig hyggelig stemning, hvor knap 80 lokale borgere og erhvervsdrivende var mødt op til prisoverrækkelsen. Jammerbugt Kommunes Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalg udpegede Karl Korfits efter indstilling fra borgere i kommunen.

I forbindelse med kåringen, blev der afholdt taler af:

Formand for Jammerbugt Kommunes Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalg; Helle Bak Andreasen
Formand for Erhvervsforeningen Destination Blokhus; John Andersen 
Bestyrelsesmedlem for Blokhus Grundejerforening, ildsjæl og aktiv i udviklingssammenhænge i Blokhus; Agnes Munch
 

Helle Bak Andreasen skrev i dag på sin facebookside: – Igen igår var det en fantastisk dag at være politikker i Jammerbugt Kommune. Havde fornøjelsen af at uddele Årets Ildsjælepris til Karl Korfits for hans utrættelige frivillige arbejde i utallige foreninger! Det der er så fantastisk, er netop, at det ikke kun er i Blokhus, der bliver lavet meget frivilligt arbejde, – det foregår jo overalt i kommunen! Så igen en kæmpestor tak til alle der på hver sin måde bidrager.

Karl Korfits var tydeligvis meget berørt, taknemmelig og utrolig glad for prisen. – Det er heldigt, at vi er nordenfjords. Vi har en sund skepsis til alt hvad der bliver sagt, så jeg håber på, at i husker at trække lidt fra, fra alle de søde ord. Mange tak for de mange varme, kærlige og flotte ord. Jeg er glad og stolt. Jeg modtager prisen med glæde og ydmyghed. Men stoltheden vil jeg gerne have lov til at dele med alle de andre interessante ildsjæle, sagde han og fortsatte: – Jeg skylder i denne rolle og sammenhæng at lade Birgit træde et skridt frem, og så vil jeg gerne have lov til at slutte min tak, ved at dele den med Birgit. Jeg er glad for prisen og hjertelig tak!!

Du kan læse meget mere om Birgit og Karl Korfits, der begge er aktive ildsjæle i Destinationen, her: http://blokhus.dk/nyheder/bag-klitten-birgit-og-karl-korfits.aspx

Læs om fantastiske oplevelser og events