Nyheder
imported

Kasper Stiller vender hjem

Kasper Stiller, der i den netop afsluttede sæson i 1. division var med til at spille Viborg FF op i Superligaen, vender tilbage til Jammerbugt FC

Kasper Stiller, der i den netop afsluttede sæson i 1. division var med til at spille Viborg FF op i Superligaen, vender tilbage til Jammerbugt FC.

Et glædeligt gensyn fortæller Jammerbugt FC direktør, Erik Just.

– Det er dejligt når en af de gode drenge vender hjem. Kasper var en af de bærende kræfter da han var her sidst og det vil han blive igen. Han vil kunne gå ind og stabilisere holdet, lyder det fra Erik Just, hvis gensynsglæde deles af cheftræner Bo Zinck.

– Det er en yderst kompetent forsvarsspiller vi får i Kasper, som også fremad banen vil blive en gevinst for vores spillestil, idet han er god med bolden. Han har tilmed en god personlighed og vil komme ind og tage ansvar, og være med til at hæve niveauet til både træning og kamp, forklarer Bo Zinck, som glæder sig til at skulle arbejde sammen med Kasper Stiller.

– At Kasper fik muligheden for at komme til Viborg FF var ganske fortjent og det har givet ham noget god erfaring. At han nu vælger at komme tilbage, viser at vi som klub har også har noget at byde på, og det glæder mig, ligesom det også glæder mig, at skulle arbejde med Kasper.

Kasper Stiller selv ser også frem til at skulle trække i den blå trøje igen efter en god og udfordrende oplevelse i den grønne Viborg trøje.

– Min tid i Viborg FF har modnet mig både som spiller og ikke mindst menneske, og jeg vil på ingen måde have været den oplevelse foruden. Men nu er jeg utrolig glad for at jeg igen skal spille i Jammerbugt FC, og jeg er klar til at gå ind på holdet og tage et stort ansvar. Det bliver selvfølgelig også en fornøjelse at være sammen med alle drengene ingen. Jeg glæder mig, slutter den tilbagevendte Jammerbugt FC spiller Kasper Stiller.

Kasper Stiller og Jammerbugt FC har sikret hinanden med en 2-årigt aftale frem til sommeren 2015.

Læs om fantastiske oplevelser og events