Pandrup

Kig ind: Butikker i Pandrup er klar til åbning

Mandag 1. marts er den dag, som de mange spændende specialforretninger i Pandrup har længtes efter de sidste par måneder. Endelig må de åbne og byde kunderne indenfor.

Glæder sig vildt meget
Derfor har Sanne Lundbo hos Kop & Kande også travlt med at optimere butikken, så den står snorlige og skarp til åbningen.
– Vi er ved at shine op og stille op til foråret og til åbningen. Desuden kommer julens byttehandel jo nu, fortæller hun.
Under nedlukningen har forretningen benytte sig af click & collect samt live shows på Facebook.
– Det har hjulpet os, og vi har fået en masse positive tilbagemeldinger på det. Desuden har det været målet, at disse ting er med til at sørge for, at kunderne kan huske os, når vi åbner igen, siger Sanne Lundbo og tilføjer.
– Men mest af alt glæder vi os helt sindssygt til, at vi nu igen kan få besøg af kunderne.

Forårsklar forretning
Også hos Centrum Tøj & Sko i Pandrup er der travlhed med at gøre klar til den store åbning på mandag.
– Vi er ved at gøre butikken forårsklar med de nye forårskollektioner med en masse nye varer. Desuden har vi et stort genåbningssalg med masser af gode tilbud at komme efter, så vi er klar med lidt af hver for enhver smag som altid, fortæller Jens Jørgen Jensen.
Under nedlukningen har Centrum Tøj & Sko ligesom mange andre af butikkerne i Pandrup budt kunderne på live shows via Facebook.
– Vi har vist, at vi er her stadig, og det er et lille lys i butikken. Vi har haft noget at se frem til, og vi har solgt lidt her gang.
– Men nu glæder vi os til at åbne på mandag, og vi passer selvfølgelig på kunderne, fortæller han.

Åbner med et udsalg
Hanne Frederiksen ser frem til igen at kunne åbne Det Gamle Mejeri op til en mere normal hverdag.
– Vi har haft virkeligt travlt med vore live shows på Facebook. Det tager 1 dag at gøre klar til og et par dage efterfølgende, og søndagene er blevet brugt til at sende en masse pakker, men det skal vi ikke klage over, fortæller hun.
Men nu åbner forretningen, hvor de mange nye varer, der allerede er ankommet bliver suppleret med flere nye forårskollektioner.
– Vi åbner selvfølgelig med et udsalg, fortæller Hanne Frederiksen.
Hun understreger også, at alle restriktioner med hvor mange der må være i butikken ad gangen samt mundbind, afstand og spritte af selvfølgelig bliver overholdt.
– Det er vi jo allerede vant til. Vi skal undgå smitten, så vi kan blive med at holde åbent.

Vigtige live shows
Tommy Bach er hos AL Sport ved at rydde op efter de mange live shows.
– Vi har nogle stativer, vi skal have på plads. Facebook-salget har givet godt. Det er det, der har reddet de sidste par måneder, fortæller han.
Tommy Bach lægger ikke skjul på, det har været en underlig følelse at have været lukket ned.
– Men det har det jo for alle. Nu gå vi mod lysere tider i dobbelt forstand, og nu mangler vi bare, at vi snart må komme ud og se noget fodbold.

Tommy Bach og Lasse Steffensen (Arkivfoto)

Læs om fantastiske oplevelser og events