Nyheder
imported

Kitte Wagner, Direktør på Nørrebro Teater, gæster Tinghuset

Kulturelt Samvirke har bedt Kitte Wagner, Direktør på Nørrebro Teater om at komme og fortælle om publikumsudvikling torsdag 4. december kl. 17:00 i Tinghuset i Fjerritslev.

Fjerritslev:

Kitte Wagner, Direktør på Nørrebro Teater, gæster Tinghuset i Fjerritslev

Kulturelt Samvirke har bedt Kitte Wagner, Direktør på Nørrebro Teater om at komme og fortælle om publikumsudvikling torsdag 4. december kl. 17:00 i Tinghuset i Fjerritslev.

Tekst: Louise Kande (redigeret)

Formand for Kulturelt Samvirke i Jammerbugt Kommune Inge Pedersen fortæller: ”De kulturelle foreninger i kommunen er fantastiske til at arrangere koncerter, foredrag og alle mulige kulturelle events og vi har derfor i Kulturelt Samvirke tænkt på måder at understøtte foreningernes store arbejde. Det kan jo til tider være vanskeligt at sælge det antal billetter, der skal til for at der kan være en bæredygtig økonomi i foreningernes arbejde og her har Kitte rigtig mange bud på hvordan man kan forny sig, tænke anderledes og måske ramme nye grupper af publikum. Og i det hele taget er Kitte Wagner en meget medrivende foredragsholder, så det bliver helt sikkert et par indholdsrige og underholdende timer i Tinghusets smukke nyistandsatte lokaler.”

At Tinghuset er valgt, er heller ikke tilfældigt. Kulturelt Samvirke vil gerne rundt i hele kommunen og benytte de forskellige interessante lokaler. Og denne gang har man også involveret Vesthimmerlands Kulturråd, så måske vil publikum også være fra nabokommunen denne torsdag. ”Vi kan jo alle inspirere hinanden og danne nye bekendtskaber, der måske kan føre interessante ting med sig”, slutter Inge Pedersen, som selv bor i Nr. Halne og glæder sig til at se det istandsatte Tinghus.

Foredraget er åbent for alle – begrænset antal pladser.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events