Pandrup

Kjeld Hedegaard

Erhvervsmand med styr på det hele og mere til

Her kan du møde den 39 årige erhvervsmand, byrådspolitiker, ægtemand, far til fire og meget mere.
Kjeld Hedegård Nielsen er en travl mand, men på ingen måde stresset. Han har styr på både sin entreprenørvirksomhed, sine tillidsposter og sit privat- og familieliv. For kort tid siden kunne den familievirksomhed, han i dag står i spidsen for, LL-Transport og Entreprenør med adresse på Tranekærvej 110 ved Kaas, fejre sit 50 års jubilæum. Der var på dagen stort rykind af kunder og venner af huset, hvilket taler et tydeligt sprog om, at her har vi at gøre med et respekteret menneske. Alle, der følger med på bl.a. de sociale medier, kan nikke genkendende til en engageret og seriøs erhvervsmand, der har gang i løbende at udvikle sin virksomhed og tilpasse den til at kunne opfylde kundernes behov, krav og forventninger. Det går så godt, at han nu har omkring 30 medarbejdere omkring sig til at få hverdagens opgaver løst på bedste vis.

– Det hele begyndte for 50 år siden med, at hans far købte en lastbil af sin onkel, som startede virksomheden under 2. verdenskrig på samme adresse, som den drives fra i dag. I dag er det en moderne blomstrende virksomhed drevet efter principper, der tager højde for det hele menneske.

Et værdibaseret liv med solide rødder i vores kristne kulturarv

Kjeld bliver lidt fjern og drømmende i blikket, når han fortæller, hvordan han nyder sine gåture på Tranekær, hvor han ofte sammen med familiens hund begynder dagen tidligt om morgenen. Her får jeg luft til hjernen og ro til at tænke over, hvordan jeg tror, verden hænger sammen, forklarer han. Det beder jeg ham om at uddybe, og her begynder så rejsen i det univers af holdninger og værdier, Kjeld Hedegård bevæger sig i. – Jeg er medlem af menighedsrådet ved Jetsmark Kirke, fordi jeg synes, at folkekirken er en vigtig kulturinstitution og værdibase for det samfund, vi lever i. Et fælles fundament og et fælles rodnet er en vigtig forudsætning for at få samfundet og det enkelte menneske til at hænge sammen og ikke gå i opløsning. – I en travl hverdag med meget ansvar og mange bolde i luften giver det i hvert fald mig en ro i sindet at tænke på, at man ikke er herre over alt her i livet, lyder hans betragtning, og han fortsætter: Jeg tror på det kristne livssyn, jeg tror på, at man skal kunne tilgive, og jeg tror på, at man i det hele taget i alle livets forhold skal være ordentlige ved hinanden.

Et menneske i balance og harmoni med sig selv

Udover sine gåture og cykelture, der altså giver god motion til både krop og sjæl, så elsker Kjeld i sin fritid at se sine børn spille fodbold. Han er far til fire børn, som han har sammen med ægtefælles Carina, nemlig Alexander på 13 år, Marius på 12 år, Clara på 10 år og Agnes på 8 år, og de spiller faktisk alle fodbold. Så der er gang i boldspillet i familien Hedegård, der også privat bor på Tranekærvej, så vejen til arbejdspladsen i firmaet er kort. Det betyder også, at arbejdet som erhvervsdrivende, privatlivet og fritidslivet hænger sammen på en tæt og meningsfyldt måde, ligesom byrådsarbejdet samt arbejdet i menighedsrådet også er flettet ind i den mosaik, som tilsammen udgør et sammenhængende liv for Kjeld Hedegård Nielsen – et travlt liv med mange gøremål, men uden stress, fordi det hele giver mening og indhold for ham og hans nærmeste. Og det, at han er et menneske i balance og harmoni med sig selv og sine omgivelser smitter af på måden, han omgås andre på. Det sker med respekt, empati og en åbenhed og lydhørhed i forhold til, hvad der forventes af ham, hvad enten der er tale om kunder i firmaet, medarbejdere, byrådskolleger, familiemedlemmer eller venner og bekendte.

Inspiration fra Henry Ford og Pippi Langstrømpe

At Kjeld Hedegård Nielsen er et tænksomt menneske og en moderne erhvervsleder, der lader sig inspirere af mangt og meget viser sig bl.a. i, at der på hans kontor i glas og ramme hænger følgende visdomsord: ”Find ikke fejlen, find en løsning!” Ordene er et citat af den legendariske Henry Ford. – Ved siden af hænger et andet citat: ”Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert!” Her er personen bag ordene ikke Henry Ford, men såmænd Pippi Langstrømpe (!). Så det er ikke blot morgenvandringerne ude på Tranekær, der giver luft til hjerne og hjerte – det bidrager citaterne på kontorvæggen skam også til!

Alt sammen er det med til at skabe et overskud – det gælder både i virksomheden og i Kjeld Hedegårds liv i det hele taget

Læs om fantastiske oplevelser og events