Nyheder
imported

Klar til koncert og folkefest med Rasmus Bjerg

DET SKER: Ørehængere, fællessang og fed stemning på Blokhus Torv.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Denne sommers række af de gratis og yderst populære koncerter på Torvet i Blokhus rundes af med en ny folkefest, når Rasmus Bjerg vender tilbage til Blokhus med John Mogensens udødelige klassikere som ”To mennesker på en strand”, ”Så længe jeg lever” og ”Der er noget galt i Danmark”.
Rasmus Bjerg og band optrådte også sidste sommer i Blokhus med deres John Mogensen show og de kendte klassikere, og koncerten blev til en sand folkefest med ørehængere, fællessang, feriestemning og kolde fadøl.

Rasmus Bjerg

Opvarmning

Det er Torvegruppen, som er en interessegruppe under Erhvervsforeningen Destination Blokhus, der igen inviterer til gratis musikoplevelser på Blokhus Torv torsdag 11. august, og koncerten starter kl. 20.30, men allerede fra kl. 19.00 er der opvarmning med 3×1 Partyband. 
Det er et partyband fra Nibe med 13 år på bagen, som altid kommer med masser af energi og fuld gas med et super flot show med sjov, spas, parykker og masser af lys og røg.

Støt musikken 

– Blokhus og musik hører uløseligt sammen, og vi har i nu i mere end 10 år kunnet præsentere musik fra scenen på Torvet, siger Jannie Ratke, på vegne af arrangørerne.
– Vi håber, at mange møder op til de gratis koncerter og, at man støtter ved at besøge baren, giver en en-gangs donation eller opretter et støttemedlemskab til Erhvervsforeningen. Derved kan man være med til at sikre, at der også fremadrettet vil være gratis sommerkoncerter med de store navne på Torvet i Blokhus, siger hun.
Desuden retter arrangørerne en stor tak til det lokale erhvervsliv og Jammerbugt Kommune, som gør sommerkoncerterne mulige.

> Støt de gratis koncerter med et støttemedlemsskab

> Se flere events

 

Læs om fantastiske oplevelser og events