Nyheder
imported

Klarborgnisserne flytter på Vesterhavsvej i Hune

Efter 3 1/2 år i lejede lokaler hos Blokhus Lys har Klarborg købt ejendommen Vesterhavsvej 61, Hune. Her vil den vågne forbipasserende allerede nu kunne se enkelte nisser spejde ud af vinduerne

Efter 3 1/2 år i lejede lokaler hos Blokhus Lys har Klarborg købt ejendommen Vesterhavsvej 61, Hune. Her vil den vågne forbipasserende allerede nu kunne se enkelte nisser spejde ud af vinduerne.

Etly og hendes mand Kristian er lige nu i gang med at indrette bygningen til det hyggelige nisseunivers, som Etly Klarborgs Brand er så kendt for. Butikken kommer til at bestå af et ude-område og nisse universet indenfor. Her kan de mange besøgende finde inspiration og få en god oplevelse.

Etly fortæller: ”Vi glæder os meget til at åbne vores nye butik, og vi håber meget på at vi bliver mere synlige”. Satsningen med at etablere nisse butik i Hune-Blokhus har vist sig at være rigtig. Med den nye placering bliver butikken mere synlig, hvilket vil betyde at endnu flere danske og udenlandske kunder nemt finder vej til butikken.  Etly Klarborgs nissebutik ”Gammelbo” på Rødhusvej ved Moseby, har lige som butikken i Hune åbent det meste af året. (bortset fra vinterpausen januar, februar). Den nye Klarborg butik i Hune og Butik Gammelbo åbner 9. Marts. Åbningsarrangement vil blive offentliggjort snarest på deres Facebookside

Flytningen betyder at Klarborgs nuværende butik på Ilsigvej ved Blokhus Lys bliver ledig. Klarborg har haft god synergi af at være beliggende som nabo til Blokhus Lys. Blokhus Lys ApS ejer ejendommen, og skulle der være andre der kunne være interesseret i at drive butik i de hyggelige lokaler, så er muligheden her nu. Kontakt Blokhus Lys for at vide mere. 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events