Nyheder
imported

Klumpfiskene er endelig tilbage

Nordsøen Oceanarium er 6 millioner liter vand og meget mere.

Tekst og foto: Presse

På Nordsøen Oceanarium rejser gæsterne under havets overflade og møder klumpfisk, hajer, rokker og andre havdyr i tusindvis. Her kommer man helt tæt på giganterne, får skumsprøjt i ansigtet og kan klappe en søstjerne på ryggen.
Oplevelsen er stor for store og små ved rørebassinet. Velkommen til Nordsøen Oceanarium, Nordeuropas største akvarium.

Endelig tilbage
Efter halvandet år uden klumpfisk er der nu to eksemplarer af arten i det store Oceanarium. De spøjse fisk vækker begejstring hos de fleste, og dykkeren, der går i vandet to gange om dagen for at håndfodre dem og de andre havdyr, er en dagens store begivenheder.
Gæsterne kan se frem til at møde Danmarks største rovdyr ansigt til ansigt i det store, udendørs anlæg, når de i undervandstunnelen kan se de nysgerrige sælers elegante og hurtige bevægelser under vandet.

Under åben himmel
I de udendørs legeområder på 6000 kvadratmeter kan man roligt slippe børnene løs. Familien kan opleve vind og vejr ombord på skibet Ship O’hoy, dyste i krabbefangst eller besøge Hvalforskerhytten hvor man kan studere skeletterne fra havets giganter.
Det nye, lækre udendørsområde Ved Fyret rummer både flotte grønne arealer og kuperet terræn, hvor der er rigeligt med plads til både leg og afslapning.
Med lyden af det rislende vand fra Emmersbækken, der slanger sig gennem området, kan madpakken nydes i et af de seks shelters udstyret med bænke og borde. Man kan også bestillemad i ”Seafood”, den lille udendørs madbod. Spisestederne serverer lækre enkle rester, mest fisk, varieret af årstidens fisk og råvarer – friskfanget, sundt og bæredygtigt.

Læs om fantastiske oplevelser og events