Blokhus

Kom i Skulpturparken til halv pris

Der er jubel i Skulpturparken Blokhus, som nu kan tilbyde halv pris på dags-billetter til Blokhus Sandskulptur Festival, som følge af Kulturministeriets sommer-rabatordning.
Den betyder, at entré dags-billetter kan udbydes til halv pris fra 27. juni frem til 9. august.
Tidligere har også Museum for Papirkunst i Hune oplyst, at den med samme ordning i hånden ligeledes tilbyder entre til halv pris til udstillinger med blandt andet papirklip af H. C. Andersen.

Glæde i parken
– Vi jubler. Det er fantastisk, at vi nu fra Kulturministeriet får hjælp til at sætte ekstra gang økonomien i det danske sommerland og på den måde forhåbentlig kan tiltrække en endnu bredere målgruppe i vores store skulpturpark med de flotte og eventyrlige sandskulpturer, siger indehaver af Skulpturparken Blokhus, John Andersen.

Privatfoto

Forsigtig start på sæsonen
Skulpturparken har oplevet en forsigtig start på sæsonen efter genåbningen – grundet COVID-19. John Andersen mener derfor, at sommerpakken er nødvendig for at komme helskindet igennem sæsonen.
– Det er glædeligt, at Folketingets partier medvirker til at understøtte et kulturliv, som stadig lider meget under forårets nedlukning og fortsat har lange udsigter til vante tilstande.
– Jeg håber, at halveringen af entré sammen med en livligere rejsen rundt i landet kan være med til at booste og give flere danskere lyst til at gæste Skulpturparken i Blokhus, siger John Andersen.

Privatfoto

Eventyrlige Filmfigurer
Blokhus Sandskulptur Festival byder igen i år på helt nye og imponerende sandskulpturer – som i år er skabt efter temaet: ”Eventyrlige filmfigurer”.
Man kan opleve smukke fortolkninger af Aladdin, Peter Pan, Prinsessen på ærten, Tarzan, Tornerose, Snehvide og mange flere.
– Vi byder også på en verden af leg i en eventyrlig og blomsterfyldt have for alle sanser i, så her er noget at opleve for hele familien i Skulpturparken i Blokhus, siger John Andersen.

Læs om fantastiske oplevelser og events