Nyheder
imported

Kom til aktiv sommer i Jetsmark Idrætscenter

Spring, svømning, sjov og oplevelser med kammerater og nye venner.

Tekst og foto: Presse

I ugerne 28, 29 og 30 lancerer foreningerne PGU Gymnastik, Svømmeklubben Jet og Jetsmark Idrætscenter Sommeraktiv. Et arrangement PGU har afholdt med stor succes i flere år, og betalingen foregår i døren, så alle kan være med.

Der er i flere år blevet holdt Gymnasjov i sommerferien som et tilbud til alle, der har lyst til at komme ud og prøve at springe i stortrampolinerne, lave alverdens spring på airtrack og bare lege og give den gas.
– Forældre, bedsteforældre og legekammerater er mødtes år efter år. Vi er så begejstrede for arrangementet, som helt sikkert vil få flere til at få øjnene op for gymnastikkens mange kvaliteter, fortæller Inger Kristensen, PGU Pandrup.

Kom og svøm

Svømmeklubben Jet oplever fremgang i medlemstallene .
– Det giver blod på tanden til mange flere aktiviteter. Vi glæder os til at være med til Sommeraktiv, hvor mange kan komme og frisvømme, men også lave sjov med instruktører, som vil være til stede alle dagene, fortæller Mette Schønning.
– Vi glæder os til igen i år at kunne afholde Sommeraktiv. Skønt, at foreningerne vil bakke op omkring dette samarbejde, som er til glæde for såvel lokalområdet som turismen. På trods af renoveringen af Jetsmark Idrætscenter kan vi heldigvis byde velkommen i begge haller og svømmehal, så der er garanti for et attraktivt arrangement, siger Anette Christiansen, Jetsmark Idrætscenter.

> Se priser og tider 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events