Nyheder
imported

Kom til cirkusforestilling med Katja Schumann

Der er optræden hver dag i skoleferien på Cirkusgården.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Schumann er et af landet mest kendte cirkus-navne, og den kendte cirkusprinsesse, Katja Schumann, fører de stolte traditioner videre på Cirkusgården lidt uden for Løkken, hvor hun hver dag i skolernes sommerferie opfører flotte shows med sine dyr.

5. generation

Katja Schumann er 5. generation i den kendte familie, som tidligere leverede opsigtsvækkende shows i Cirkusbygningen i København.
Efter at have boet nogle år i udlandet vendte hun hjem til Danmark, og for nogle år siden etablerede hun sammen med sin mand, Luffe, Cirkusgården i en nedlagt ejendom ved Løkken. Her er en lade ombygget til cirkusmanege, og i 2016 blev de første shows en realitet.
Katja Schumann er verdensberømt for opvisning med heste og dressur. Hun besidder en fantastisk evne til at kommunikere med dyrene, som du vil kunne opleve på tætteste hold fra tilskuerpladserne.

Venskab med heste

Hos Cirkusgården kan du opleve en forestilling, der understreger, hvor langt du kan nå via forståelse og venskab med heste og dyr.
Hos Schumann bliver cirkus leveret i sin reneste form, og der er en tillid mellem dyrene og deres dressører, der efterlader et minde for livet.
Cirkusgården holder åbent med forestillinger hver dag kl. 16.00 i skolernes sommerferie.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events