Pandrup

Kom til udstilling med Årstidens Ansigter

Lørdag 22 august var der fernisering på udstillingen “Årstidernes ansigter” på Røde Hedevej 26 ved Kaas.
Udstllingen består af kunstportrætter af kunst- og portrætfotograf Pia Daugaard, med fire modeller, der hver symboliserede de fire årstider.
Og udstillingen fortsætter i dag, søndag 23. august, fra kokken 10.00 til 16.30, og alle er hjertelig velkomne.

Foto: Vores Jammerbugt

Nye tilbud
Fotokunstneren holdt selv åbningstalen for de cirka 50 fremmødte, hvor hun blandt andet takkede de fire medvirkende modeller og makeupartist og blomsterdesigner, Dina Maria Kiib Laurberg, Tylstrup, for at bruge tid og kræfter og tro på ideen.
– Jeg er dybt berørt over alle dem, der er kommet for at se udstillingen, og jeg er dybt taknemmelig over alle, der var med til at kunstværkerne blev til virkelighed. Og jeg har allerede i dag fået nye tilbud om nye samarbejder og projekter, som jeg glæder mig helt vildt til at gå videre med. Det har været en fantastisk fernisering, siger en glad Pia Daugaard.

Foto: Vores Jammerbugt

Spændende opgave
En af de fremmødte var en af de fire modeller, Diana Lindert, 39 år og bosiddende i Bonderup, og hun synes, det var vildt spændende at sidde model til årstiden sommer.
– Det tog næsten en hel dag at forberede sig inden vi skulle skyde. Bare makeup-delen tog flere timer. Og så var det lidt underligt at have en hovedbeklædning af af blomster og grene på hovedet, den var stor og tung og gjorde ind imellem lidt ondt.

Foto: Vores Jammerbugt

Hvad skal der til, for at du ville prøve at sidde model igen?
– Pia skal bare spørge, så er jeg klar til næste opgave.

Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt
Foto: Vores Jammerbugt

Læs om fantastiske oplevelser og events