Aabybro

Kommunemestrene 2024 i badminton er fundet

I weekenden 26.-28. januar afholdt Fjerbold Jammerbugt det årlige Kommunemesterskab
U9 spillere

254 spillere fra 12 klubber stillede til start med spillere fra U9 til Motionister i alle aldre og niveauer. Det blev 3 spændende dage med ikke mindre en 429 spillede kampe, hvor der blev kæmpet for at vinde.

DGI-Huset Aabybro havde 10 badmintonbaner i gang det meste af weekenden – perfekt til de mange børn, unge og voksne, som skabte en badmintonfest. Fredag fra kl. 17.00 var det U17/19, seniorer og motionister der spillede frem til kl. 01.00 for at få de sidste finaler afgjort. Lørdag var det U13 og U15 spillernes tur – en dag fyldt med forældre, venner og masser af koncentration og fællesskab. U9 og U11 var kampsat til søndag fra kl. 9.00. De yngste havde glædet sig til stævnet, som klubberne altid forsøger at få så mange spillere med til som muligt.

Badminton
Badminton
Badminton

Alle kan være med

Kommunemesterskaberne giver mulighed for at prøve at spille kampe, tælle, vinde og tabe i en mindre skala – så alle kan være med.

Tovholderne i Fjerbold Jammerbugt – 6 repræsentanter fra badmintonklubber i Jammerbugt Kommune – var meget tilfredse med årets mesterskab. En succes med 16 spillere mere end 2023 – en fremgang i de voksne rækker.

Læs om fantastiske oplevelser og events