Nyheder

Koncert med Fangekoret i Jetsmark Kirke

 | FOTO: Presse
Velklingende toner fra de hardcore sangere med de rå stemmer
Fangekoret

21. januar, kl. 19 gæster Fangekoret Jetsmark Kirke. Her venter en koncertoplevelse, der ”sætter spor”. I de første 10 år af Fangekorets virke i Vridsløselille Statsfængsel var der ingen, der kendte noget til de syngende forbrydere, men da de udgav en cd i 2004 fik offentligheden øje på dem. Der startede en efterspørgsel efter koret uden for murene og Direktoratet for Kriminalforsorgen fik lavet nogle særlige udgangsregler, som i dag muliggør en koncertvirksomhed.

18 år med fyldte kirker

I de sidste 18 år har Fangekoret sunget for fylde kirker rundt i hele Danmark – mere end 750 koncerter, og der er pt. 2 års ventetid på at få besøg af Fangekoret. Koret optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet. Teksterne handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger.

Fangekoret har gennem årene overdraget 145.000 kr. til Børnetelefonen under Børns Vilkår. Koret har været med til at starte organisationen Cafe Exit, som hjælper nuværende og tidligere indsatte med udfordringerne efter fængselsstraffen. Korleder Louise Adrian har fået flere priser for sit arbejde med Fangekoret og skrevet bogen ”Mit liv med Fangekoret”.

Billetbestilling direkte til Jetsmark Kirke inden den 20. januar: http://bit.ly/3IdXzqo

Læs om fantastiske oplevelser og events