Nyheder
imported

Konfirmander fejrer blå mandag i Fårup Sommerland

Omkring 3000 konfirmander fejrer blå mandag i forlystelsesparken idag

Tekst: Anne Nøhr Ringgren  Foto: Poul Nymark

Efter et år med lock down pga. Corona er konfirmanderne nu sluppet løs til en festlig og hyggelig blå mandag i Fårup Sommerland.

Sommerlandet springer skalaen

Til dette års blå mandag springer forlystelsesparken skalaen, når omkring 3000 glædesfyldte konfirmander skal opleve vilde karruseller og sug i maven ovenpå en vellykket konfirmation.

– Der er flere tilmeldte til blå mandag i Fårup Sommerland end nogensinde før, fortæller salgschef i Fårup Sommerland Bettina Christensen.

Eftersom at landet gradvist er blevet lukket mere op, er konfirmationsfesterne også blevet afholdt i stor stil den sidste måneds tid. Fårup Sommerland har derfor også flyttet afholdelsen af blå mandag til mandag den 13. september, hvor konfirmanderne samles i forlystelsesparken

En fast tradition men på en anden årstid end sædvanligvis. Dette har dog ikke forhindret en fantastisk stemning.

– Konfirmanderne er glade, solen skinner og de hygger sig, fortæller Bettina Christensen. Forældrene har udtrykt stor glæde overfor os, at Fårup Sommerland faktisk er en mulighed på denne årstid. Typisk er der flere valgmuligheder om foråret og ikke helt så mange muligheder her sidst på sommeren, så måske er det derfor, der er særligt mange her i dag, siger Bettina Christensen.

Først skal konfirmanderne hygge sig i parken, og når parken lukker for øvrige gæster samles  omkring 1500 konfirmander til fællesspisning på 2 restauranter i parken og ca. 220 forældre spiser i restauranten på hotellet.

Når spisningen er overstået har de unge mulighed for at prøve de største forlystelser igen inden mørket falder på, og aftenen slutter kl. 20.30.

Læs om fantastiske oplevelser og events