Nyheder

Kræmmerhuset byder velkommen

På Langgade 8 i Kaas finder du tre friske brødre, Henning, Per og Svend Åge.
Kræmmerhuset

De er alle tre pensionister, men det kan du bestemt ikke mærke på dem. Tilbage i marts i år startede brødrene deres butik Kræmmerhuset, og det har vist sig, at være en stor succes. Både for de lokale, turisterne og ikke mindst for dem selv.

Godt for pengepungen

Vi ved alle, at det både er godt for samfundet og pengepungen at købe brugte varer. Når du træder ind i butikken Kræmmerhuset, møder du et stort udvalg af forskellige varer. Lige fra dyreartikler, garn, kaffemaskiner og tøj, hvilket gør det er svært, ikke at blive fristet til at gå på loppejagt. Stemningen i forretningen er meget hjemlig, der er rent, pænt, og masser af plads til at bevæge sig rundt på.

-Vi rydder op hver morgen og går meget op i, at butikken er salgsklar hver evig eneste dag, beretter Henning.

Konceptet er, at man lejer sig ind på en reol i 4 uger, prisen for lejen er 270 kr. og så tager Kræmmerhuset 10% i kommission. Alt salg kan du følge via butikkens egen platform fra telefonen eller computeren.

Butikken har åben alle ugens syv dage fra 10-17, og du kan være sikker på at møde en af de tre gæve gutter bag kassen.

-Hos os er det vigtigt, at kunderne går herfra med et smil på læben og en god oplevelse. Vi går meget op i at servicen er god og man går herfra med nogle gode handler.

Kræmmerhuset
Kræmmerhuset
Kræmmerhuset

Læs om fantastiske oplevelser og events